Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

F5 X-Media si ARBOinteractive vor vinde publicitate video pe toate website-urile din portofoliu

prin serviciul V2Media

F5 X-Media a semnat, săptămâna aceasta, un parteneriat cu V2Media, un serviciu special de publicitate online prin intermediul căruia clienţii regiei vor putea desfăşura campanii de video advertising pe toate site-urile administrate de F5 X-Media, inclusiv pe cele care nu au conţinut video dedicat.  

“Parteneriatul dintre F5 X-Media şi V2Media le asigură clienţilor regiei o mai mare vizibilitate a campaniilor de video advertising. Practic, reach-ul se extinde la nivelul întregii reţele, iar livrarea ad-urilor se poate face în orice pagină a site-urilor indiferent de formatul conţinutului (text sau multimedia)”, a spus Irina Moroşanu, business affairs manager F5, compania care deţine F5 X-Media.

“V2Media poate constitui un bun argument pentru orientarea clienţilor care desfăşoară campanii pe TV şi către video advertising. Fiind susţinut de rata mare de penetrare a conexiunilor broadband, serviciul avantajează campaniile care ţintesc un reach mare, acestea putând fi livrate run-of-network sau run-of-networks (în mai multe reţele simultan), la care se adaugă şi celelalte beneficii specifice mediului online: măsurare, targetare exactă şi interactivitate”, a declarat Aurora Enghiş, manager V2Media.

Începând din această săptămână, clienţii regiei de vânzări online F5 X-Media vor putea desfăşura campanii de publicitate video simultam pe toate cele 47 de website-uri din portofoliu, prin intermediul serviciului V2Media.

Astfel, clienţii de publicitate au la dispoziţie o sumă lunară de 10,7 milioane de vizitatori unici, conform rezultatelor SATI şi Trafic.ro aferente lunii octombrie.

Serviciul de publicitate V2Media permite livrarea mai multor tipuri de formate speciale: Vstitial – banner video care în momentul navigării pe site se extinde pe toată suprafaţa ecranului; Expand Vstitial – playerul apare în partea dreaptă a paginii şi se expandează la mouse-over; Video Bubble – banner video care însoţeşte publicitatea contextuală; şi, nu în ultimul rand, Vstitial+Skin – ad care acoperă întreaga suprafaţă a ecranului.

F5 X-Media este regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale parte din F5,  compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu.

V2Media România este parte a reţelei V2Media Europa cu filiale în Polonia, Rusia şi Cehia, putând astfel să atingă un reach la nivel european şi face parte din ARBOinteractive şi Goldbach Media Group.

Bucuresti, 23.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *