Kinodiseea

F5 X-Media preia in regie MyVideo.ro si-si extinde oferta pe zona de divertisment

F5 X-Media, regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale parte din F5, Realitatea-Catavencu; va administra, incepand din aceasta saptamana, spatiile publicitare ale platformei de videosharing MyVideo.ro.
 
“Platforma MyVideo.ro vine sa intregeasca oferta de divertisment a regiei F5 X-Media, atat pe zona de display si video advertising, cat si in ceea ce priveste proiectele speciale, fiind potrivita pentru campaniile care stimuleaza creativitatea si interactivitatea utilizatorilor”, a spus Dragos Gurarosie, director executiv F5 X-Media.

Prin preluarea in regie a platformei de videosharing MyVideo.ro, F5 X-Media  reuseste sa-si intareasca audienta, atat la nivelul intregului portofoliu, cat si pe segmentul “website-uri de divertisment”.

Astfel, conform masuratorilor SATI si trafic.ro din octombrie, regia de vanzari online a grupului Realitatea-Catavencu, parte din F5, insumeaza o audienta totala de 10,7 milioane de vizitatori unici si 132 de milioane de pagini afisate.

In acelasi timp, in cadrul categoriei de divertisment F5 X-Media numara 16 site-uri si 4,4 milioane vizitatori unici insumati care genereaza lunar 79 milioane de afisari.

Lansata la finalul anului trecut, in prezent, MyVideo.ro dispune de o audienta lunara de circa 80.000 de vizitatori unici, conform masuratorilor SATI din octombrie, si o comunitate de 18.000 de membri inregistrati, aflata in constanta crestere.

Prin intermediul canalului video dedicat Prima TV si al canalelor speciale Trasnitii, Nimeni nu-i perfect si Flavours, MyVideo.ro le ofera clientilor de publicitate accesul la continut video premium reprezentand peste 300 de episoade si selectii din emisiuni.

Mai mult decat atat, fiecare canal este prevazut cu o zona interactiva pe care advertiserii o pot configura, personaliza si administra, in functie de specificul si obiectivele campaniilor de publicitate pe care doresc sa le implementeze.

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *