free download 78 travel guides written by experts

F5 si Sincron HR au lansat Sincron.MONEY.ro – un serviciu de recrutare online

integrat cu aplicatia Sincron

Sincron HR a dezvoltat pentru F5 Sincron.MONEY.ro, un canal de recrutare online care poate fi utilizat gratuit de specialistii de resurse umane din companii si agentii specializate, fiind accesibil in egala masura si prin intermediul aplicatiei Sincron – software de recrutare.

Serviciul Sincron.MONEY.ro este integrat cu sectiunile de joburi de pe MONEY.ro si REALITATEA.NET, permitand, astfel, o targetare cat mai exacta a potentialilor candidati, care la randul lor pot utiliza serviciul contra cost.

“Proiectul realizat in colaborare cu MONEY.RO reprezinta o recunoastere a competentelor Sincron HR in materie de recrutare, dobandite in cei 4 ani de activitate care ne-au pozitionat drept lideri pe piata software-ului de recrutare din Romania. Obiectivul principal al  noului serviciu este marirea gradului de succes in recrutari pe pozitii specifice, oferind accesul la un pool de candidati cu profile de mare interes si reducand timpul alocat selectiei”, a spus Mihai Stanca, director adjunct, Sincron HR.

“Dezvoltarea portalului MONEY.ro pentru atingerea pozitiei de lider pe segmentul business, pana cel tarziu la finalul anului viitor, nu tine doar de producerea si prezentarea de continut general de business, ci si de crearea si oferirea de servicii specializate B2B sau B2C. Serviciul Sincron.MONEY.ro constituie un prim pas in aceasta directie”, a declarat Alexandru Cerchez, publisher MONEY.ro (portal editat de F5 Realitatea-Catavencu).

Serviciul Sincron.Money.ro permite mediatizarea gratuita a anunturilor de recrutare pe Jobs.MONEY.ro si Jobs.REALITATEA.NET, adresandu-se unui public educat, potential interesat de joburi, format lunar din peste 3 milioane de vizitatori unici insumati, conform ultimelor date SATI.

In plus, aplicatia Sincron Lite, o varianta simplificata a softului de recrutare Sincron aflata la baza noului canal, le ofera angajatorilor posibilitatea de a-si construi o baza de date cu potentiali candidati  structurata in functie de anunturile de recrutare.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *