free download 78 travel guides written by experts

F5 si Kondiment se extind pe piata solutiilor de e-commerce si lanseaza buyos.ro

un instrument accesibil comerciantilor mici si medii

F5 si Kondiment au dezvoltat buyos.ro – cea mai accesibila solutie pentru construirea, gazduirea si administrarea de magazine online, destinata IMM-urilor.

Lansarea buyos.ro consolideaza pozitia F5 si Kondiment pe piata furnizorilor de solutii pentru industria de comert online din Romania, pozitie castigata anul trecut cand ambii parteneri si-au anuntat intrarea pe acest segment cu proiectul Sellerator – platforma care, spre deosebire de buyos.ro, se adreseaza clientilor mari si medii spre mari si le ofera acestora servicii e-commerce integrate si customizabile.

“Buyos.ro inseamna accesul comerciantilor de talie mica si mijlocie la o piata de desfacere mult mai putin costisitoare, online-ul, contra  unei taxe de instalare ce porneste de la zero euro. Practic intretinerea magazinului se reduce la un fee lunar, iar costurile din offline – chirie, taxe, facturi, salarii angajati; dispar.” a spus Emilia Gorgota, director executiv buyos.ro.

“Luand in calcul puterea de promovare a unui grup media de talia Realitatea-Catavencu si trendul ascendent al pietei de comert online datorat, pe de o parte, portabilitatii afacerilor din offline in online in scopul reducerii costurilor, pe de alta parte, unei usoare schimbari la nivelul mentalitatii cumparatorului – Romcard a raportat in primele 6 luni ale acestui an cu 68% mai multe tranzactii online fata de aceeasi perioada a anului 2008; speram ca pana la finalul lui 2009 sa ajungem la un portofoliu de cel putin 50 de magazine buyos.ro.” a declarat Lucian Despoiu, director general Kondiment Group GmbH.

“Lansarea buyos.ro este parte din strategia F5 de a se extinde nu doar in online publishing, ci si pe zona de servicii web. Momentul lansarii este propice, mai ales in contextul crizei economice, pentru ca buyos.ro ofera un canal de distributie ideal pentru companiile mici si medii care pot, astfel, sa isi comercializeze eficient si cu eforturi minime produsele, prin Internet.” a afirmat Dragos Stanca, managing director F5 si membru al board-ului Realitatea-Catavencu.

Buyos.ro este cea mai accesibila solutie e-commerce la cheie destinata IMM-urilor, care, fata de celelalte intrumente existente pe piata, nu doar comercializeaza produsele clientilor pe o platforma online, ci le creeaza acestora magazine proprii.

Cu scopul de a preintampina nevoile specifice legate de caracteristicile si numarul produselor, buyos.ro pune la dispozitia clientilor sai trei pachete de solutii – Start, Mediu si Premium; servicii de gazduire prin partenerul Hostway, consultanta pentru construirea magazinului si module flexibile de administrare a acestuia.

In plus, comerciantii care opteaza pentru solutiile buyos.ro beneficiaza de promovare eficienta si vizibilitate puternica, fiecare magazin creat in cadrul platformei fiind deja optimizat si indexat in motoarele de cautare din prima zi a lansarii.

In ceea ce priveste cumparatorii, din momentul in care si-au creat cont pe buyos.ro, acestia au acces pe oricare magazin online existent pe platforma.

Mai mult, in curand buyos.ro va functiona sub forma unui “Mall Virtual” – o singura platforma care va gazdui ofertele tuturor comerciantilor; cumparatorii  experimentand shopping-ul online in acelasi spirit cu cel offline.

Bucuresti, 15.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *