free download 78 travel guides written by experts

F5 si Kondiment au creat Sellerator: prima platforma de servicii integrate e-commerce din Romania

Sellerator, proiect dezvoltat în parteneriat de F5 şi Kondiment, propune un set integrat şi personalizat de soluţii e-commerce tuturor celor doresc să-şi extindă afacerea sau să dezvolte noi proiecte în mediul online.

"În România este nevoie de o soluţie de e-commerce care să ofere siguranţă magazinelor online, iar acestea să se concentreze pentru satisfacerea nevoilor cumpărătorilor şi  a serviciilor oferite. Sellerator vine în întâmpinarea nevoilor atât a magazinelor online, cât şi a clienţilor acestora. Sunt sigură că parteneriatul F5 – Kondiment va contribui la creşterea pieţei de e-commerce din România şi Sellerator va fi unul din jucătorii importanţi ai acesteia", a declarat Emilia Gorgota, Director General Sellerator.

Clienţii Sellerator beneficiază de o abordare managerială complexă a comerţului electronic. Soluţiile puse la dispoziţie vizează concomitent aspectele tehnice, financiare, de marketing şi de comunicare ale afacerii, fiind strâns corelate cu domeniul de activitate al companiei şi obiectivele sale de business.

Astfel, soluţia de bază poate fi personalizată prin intermediul unor module de administrare flexibile, care asigură o gestionare eficientă a procesului de vânzare, atât din punct de vedere al clientului, cât şi al consumatorului final.

De asemenea, Sellerator garantează siguranţa afacerii pe termen lung, un sistem dedicat de raportare a vânzărilor, administrarea unică şi facilă a magazinului, controlul absolut al comenzilor şi utilizatorilor, asistenţă permanentă şi, nu în ultimul rând, serviciul de optimizare web (SEO) pentru o poziţionare naturală în motoarele de căutare.

La acestea se adaugă unelte de marketing pentru implementarea rapidă a campaniilor de promovare, clienţii beneficiind de suportul şi resursele reţelei de parteneri a celor două companii fondatoare ale Sellerator.  O prezentare completă a produsului se poate vedea pe www.sellerator.ro.

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *