free download 78 travel guides written by experts

F.C. Leo Burnett joaca pentru Secunda-viata in Cupa Agentiilor la Fotbal

Echipa F.C. Leo Burnett joacă meciurile din cadrul Cupei Agențiilor la Fotbal purtând sigla „Secundă-viață” pe tricourile de competiție. Prin noul echipament, de culoare alb-verde, creat special pentru ediția din anul acesta a Cupei, Leo Burnett își propune să ducă mai departe gândul care a stat la baza acestei inițiative de suflet, dorința de a-i ajuta pe ceilalți, dorința de a da viață speranțelor.

F.C. Leo Burnett va evolua în formula: Vlad Petre, Adrian Mutescu, Cătălin Ciurlău, Andrei Dobrescu, Antonio Marzavan, Corneliu Aruxandei, Alex Nicolescu, Dominic Timotin, Vlad Vrînceanu, Victor Stroe.

„Secundă-viață este mai presus de toate o idee care schimbă felul în care publicitatea se implică în viețile oamenilor. Și nu doar industria de publicitate, ci și publicitarii, fiecare dintre noi. Fiecare secundă contează pe teren, așa cum fiecare secundă poate schimba vieți. Credem cu tărie în această inițiativă și vrem să o arătăm de fiecare dată când avem ocazia.” a declarat Lorand Balint, Managing Director Leo Burnett.

Secundă – viață” este un mecanism inovator de strângere de fonduri conceput de Leo Burnett care constă în cedarea contravalorii media a unei secunde din spoturile TV către o cauză umanitară. Pentru prima sa ediție, “Secundă – viață” a fost pusă în slujba Fundației Mihai Neșu, într-o campanie inițiată și susținută de Gazeta Sporturilor. Primele mărci care au acceptat să se alăture acestei idei au fost Gazeta Sporturilor și AXA Asigurări. Pentru detalii suplimentare despre program, vă rugăm accesați //www.secunda-viata.ro/.

Campaia “Secundă-viață” a fost răsplătită până acum cu 3 premii importante: Best of Strategy campaign în cadrul The International Advertising Cup, Aurul în cadrul Golden Drum la categoria Innovative Campaigns și, cel mai recent, Aurul primit în cadrul festivalului Effie România la categoria Media Innovation.

Bucuresti, 28.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *