EXXPERIMENT: cel mai nou brand de entertainment

“IT IS NOT ABOUT
WHAT YOU DO IN A PARTY
IT’S ABOUT
WHAT THE PARTY DOES FOR YOU!“
START EXXPERIMENTING…

Piata de clubbing si petreceri din Bucuresti se extinde cu un brand nou de entertainment ce promite sa transforme fiecare interactiune intr-o experienta memorabila: EXXPERIMENT

Organizatorii au in plan o serie de evenimente anul acesta, primul avand loc pe 16 Iunie, 2017. Se numeste „Tribute to Bucharest Parties” și va fi un tribut adus petrecerilor si distractiei bucurestene din ultimii 25 de ani.

exxperiment-kiseleff21
Party-urile EXXPERIMENT se adreseaza celor care iubesc inovatia, creativitatea si vor sa aiba parte de experiente memorabile. Ideea brandului a pornit de la identificarea unei categorii de public care isi doreste ceva mai mult de la o petrecere, un public care asteapta sa fie surprins prin rafinament si experiente emotionale. Conceptul a fost creat urmand tendinte din capitalele importante ale lumii, spun organizatorii.

Comunicarea petrecerilor EXXPERIMENT, detaliile si achizitionarea biletelor se face prin intermediul platformei online EXXPERIMENT.com.

Fiecare EXXPERIMENT va avea la baza urmatoarele elemente:
·    Exxperimentele vor avea o tematica diferita de fiecare data, tematica ce se va regasi in toate elementele petrecerii, oferind astfel participantilor o experienta „360 de grade”.
·    Exxperimentele incep, fara exceptie, inainte de apusul soarelui – “BEFORE THE SUN GOES DOWN”.
·    Fiecare petrecere va avea invitati speciali (locali sau internationali) in functie de tema experiment.
·    Cina in stil propriu.
·    Accesul se va face doar pe baza invitatiilor sau a biletelor achizitionate in urma recomandarilor venite de la prietenii Exxperiment si/sau de la prietenii prietenilor lor.
·    Dress Code specific.
·    Organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta participantii.
·    Biletele sunt disponibile pe www.exxperiment.com.

EXXPERIMENT se lanseaza in Romania pe 16 Iunie 2017 cu „Tribute to Bucharest Parties”  si va aduce un tribut petrecerilor din Bucuresti care au devenit legendare in intreaga Europa in ultimii 25 de ani.

Incepand cu ora 16:00, timp de 8 ore, unii dintre cei mai influenti artisti si DJ din cele mai importante cluburi ale capitalei, vor face o calatorie prin toate decadele marcante ale Bucurestiului in materie de lifestyle si nightlife, incepand din anii 90′ pana acum. Cei prezenti la primul Exxperiment vor retrai, trai si vor experimenta petrecerile si atmosfera care au facut din Bucuresti un punct important pe harta europeana a clubbing-ului.

Locatia aleasa de aceasta data este o proprietate ultra-exclusivista, situata intr-una dintre cele mai selecte zone ale capitalei, Kiseleff 21, cu un spatiu exterior de peste 20.000 de metri patrati.

Cei prezenti la „TRIBUTE TO BUCHAREST PARTIES” vor avea la dispozitie: lounge-uri cu design eclectic, baruri cu cocktailuri premium, scena si ring de dans, gradini exterioare, piscina interioara pentru iubitorii de senzatii tari si alte experimente care va vor surprinde in ziua de 16 Iunie, incepand cu ora 16.00.

Zona de food, cu un design spectaculos, va fi pregatita de bucatarii celebrului club LOFT.

Zone de arta: in cadrul Exxperimentului va fi amenajat si un atelier de pictura unde participantii vor putea finaliza impreuna cu renumitul pictorul Costin Craioveanu o panza de 4×2 metri.

Social: aplicatia Loud, updatata special pentru eveniment si utilizabila doar in cadrul petrecerii, va functiona ca o platforma social media pentru cei prezenti, acestia putandu-se conecta si interactiona in circuitul EXXPERIMENT.

Rasfat: special pentru doamnele care isi doresc sa arate impecabil pe tot parcursul petrecerii, va fi amenajat un beauty corner Rouge Nail Bar pentru un scurt rasfat sau reimprospatarea machiajului.

Valet parking.

Site oficial: https://exxperiment.com/
Social media: Facebook | Instagram
Organizatori: Raluca Rasadean, Fady Zaidan și Titi Bălteanu

“LIVE IT NOW, FEEL IT NOW, CREATE MEMORIES FOR AFTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *