free download 78 travel guides written by experts

Extreme Travel, prima agentie de turism de aventura din Romania, 1 milion de euro cifra de afaceri

in 2013 din expeditiile de aventura

Numărul românilor care aleg pentru vacanță destinații spectaculoase de pe continentele lumii a crescut foarte mult

Extreme Travel, prima agenție de turism (extrem) de aventură din România, și-a triplat profitul în acest an datorită unei creșteri destul de mari a cererii pentru expedițiile de aventură. Astfel, cifra de afaceri pentru acest an a ajuns la 1 milion de euro.

Echipa Extreme Travel a condus anul acesta români în destinații spectaculoase ale planetei: de la cele mai înalte și celebre culmi muntoase – Mont Blanc (Franța), Mount Kenya (Africa), Aconcagua (Argentina), la trekking și aventură în Patagonia, Indonezia,Tanzania, Papua Noua Guineee, Antarctica, America de Sud, Alaska, Pampasul argentinian, savana africană și multe altele.

Anul acesta, Radu Vatcu, fondatorul agenției și ghid de turism, a adăugat destinații noi în portofoliul Extreme, astfel că pentru 2014 programele vor include și Ecuador, Columbia, Noua Zeelandă și Brazilia. În expediții participă de obicei grupuri de 4 până la 8 persoane.

‘’Anul acesta a fost o adevărată avalanșă de cereri pentru expedițiile de aventură. Am mers în fiecare lună cu turiștii noștri pe câte un alt continent, am strâns mii de fotografii și experiențe spectaculoase. Este cu siguranță cel mai prolific an de când am început acest business, iar clienții noștri au fost în 2013 cu preponderență femei. A crescut numărul doamnelor și domnișoarelor care solicită programele montane, fie că vorbim despre munții noștri sau despre masive celebre ale lumii. Ca și profil al clienților noștri, care până la urmă ne devin prieteni și nu îi mai numim clienți, așadar majoritatea sunt oameni care au un job de birou dar care îndrăgesc mișcarea și, bineînțeles, aventura‘’, spune Radu Vatcu.

Echipa Extreme Travel alege pentru expediții varianta de grup turistic restrâns, iar programele de călătorie sunt personalizate. De asemenea, toate programele includ trasee de trekking și niciunul dintre ele nu presupune staționarea într-un singur loc – grupul trece granița mai multor state pe parcursul călătoriei, descoperind culturi, tradiții, mod de viață al localnicilor.

‘’Oamenii au început să renunțe la ideea de turism de masă. Își doresc pachete de călătorie personalizate, vor să ajungă nu doar la obiectivele clasice, prezente în orice ghid. Vor să descopere alte și alte locuri, să facă mișcare, nu doar să stea într-un hotel și să servească cele trei mese pe zi. Ne bucurăm când vin la noi și ne spun că vor să facă safari în Kenya, trekking în Etiopia, înot în jurul recifelor de corali, în Cuba‘’, adaugă Radu Vatcu.

Primele călătoriii Extreme Travel în 2014 includ circuite în Cuba, America de Sud și Africa.

Extreme Travel

Extreme Travel este prima agenție de turism (extrem) de aventură din România, înființată în 2010 de Radu Vatcu, alpinist profesionist și ghid de turism, împreună cu Alexandru Boru și Valentin Ghinculov.

Programele Extreme Travel includ circuite pe toate continentele lumii și se adresează atât persoanelor cu experiență în escaladarea vârfurilor muntoase cât și celor care doresc relaxare și aventură. Echipa Extreme Travel este format din ghizi de turism profesioniști și alpiniști, care însoțesc grupul turistic în fiecare expediție.

Informații despre Extreme Travel se găsesc pe website-ul www.extreme-travel.ro și la pagina de Facebook, aici.

Bucuresti, 12.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *