metalshow

EXTRAS – SEZONUL 2

Incepand din 2 ianuarie 2007, in fiecare marti de la ora 21.30

{mosimage}Episodul 7. (sezonul 2 epsiodul 1)
Andy Millman este foarte emoţionat de perspectiva că sitcom-ul său „When the Whistle Blows“ va fi produs de BBC.

Ştie exact cum vrea să fie: realist – ceva cu care publicul să se poate identifica. Dar BBC-ul are alte idei – forţează personajul lui Andy să poarte perucă şi nişte ochelari stupizi. Şi vor ca Keith Chegwin să apară în el…

Nu durează mult până când comedia devine total diferită faţă de ideile iniţiale ale lui Andy. Dar este vorba de banii şi echipa de producţie a BBC-ului. Nu poate să reuşească nimic fără ei…

Între timp, Maggie este figurantă în cel mai nou film al lui Orlando Bloom. Orlando este obsedat de propria persoană – şi de Maggie. Dar ea nu-l place deloc!

Episodul 8. (sezonul 2 epsiodul 2)
Andy a realizat că celebritatea nu este tot ceea ce părea a fi, atunci când sitcom-ul său primeşte critici groaznice.
Publicul, totuşi, îl încurajează. Este recunoscut de un om fără adăpost şi de „cel mai mare fan” al său într-un pub.
Dar când Andy şi prietenii săi merg într-un bar select, el descoperă că până şi David Bowie vrea să-şi bată joc de el, în forma unui cântec – „micuţul grăsun care şi-a vândut sufletul”.

Episodul 9. (sezonul 2 epsiodul 3)
Mai întâi vine succesul, apoi refuzul ideilor celui care le-a propus iar presa Britanică nu are de gând să schimbe aceste reguli. Andy le-a stârnit furia şi are nevoie de un bun PR. În acest timp, pe platoul noului său film, Daniel Radcliffe îşi încearcă zguduitor de săracele replici de agăţat pe oricine şi orice de sex feminin.

Episodul 10. (sezonul 2 epsiodul 4)
Chris Martin, solistul de la Coldplay, întreabă dacă poate apărea şi cânta în sitcom-ul lui Andy, ceea ce pe Andy îl dezamăgeşte şi mai mult.
Criticile negative continuă să îl inunde, dar o veste bună totuşi există, şi anume „When the Whistle Blows“ este nominalizat la premiile BAFTA.
Lucrurile o iau repede razna la ceremonie când este prins în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, cu Ronnie Corbett. Şi când Maggie îi povesteşte fostei iubite a lui Andy un alt secret jenant, ea foloseşte, de fapt, această frântură de informaţie pentru a se răzbuna pe Andy care o numise „cea mai plictisitoare femeie din lume“.

Episodul 11. (sezonul 2 epsiodul 5)
Andy, în căutare de puţină credibilitate, găseşte un rol într-o piesă cu Sir Ian McKellen. Dar când află că piesa – „A Month of Summers“ este povestea iubirii dintre bărbaţi, devine inconfortabil cu rolul său. Se simte şi mai inconfortabil când unii din foştii săi colegi de şcoală vin să vadă piesa.

Epsiodul 12. (sezonul 2 epsiodul 6)
Andy are un nou amic celebru, gazda unui talk-show, Jonathan Ross. Totuşi, prietenia sa cu Maggie este tensionată şi Andy s-a cam săturat şi de agentul lui inutil, care este mai interesat de un pix decât de cariera lui Andy.
Când Andy este obligat să viziteze un copil bolnav la spital de înfipta sa mamă, face cunoştinţă cu Robert Lindsay care nu este foarte încântat când copilul şi mama sa nu îşi amintesc de sitcom-ul lui din anii ’70, „Citizen Smith”.
Chiar în momentul în care Andy este gata să-şi concedieze agentul, Darren îi oferă ocazia de a face cunoştinţă cu idolul său, Robert de Niro. Îşi va abandona Andy prietenii adevăraţi pentru a-şi cunoaşte eroul…?

Bucuresti, 22.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *