free download 78 travel guides written by experts

Extinderea distributiei retail BitDefender

BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate, a încheiat un parteneriat cu reţeaua de magazine Twister prin intermediul căreia gama de produse de securitate destinate segmentului consumer, suita BitDefender 2009, va fi disponibilă în peste 90 de magazine în toată ţară.                           

 În România atacurile referitoare la securitatea IT s-au înmulţit. Viruşii, troieni, phishing-ul, spam-ul sunt doar câteva dintre ameninţările informatice care pot avea un impact sever asupra utilizatorilor. Nevoia de securitate împotriva ameninţărilor informatice, mesajelor spam, phishing şi încercărilor de fraudă şi furt de date confidenţiale, care pot fi folosite de persoane neautorizate in scopuri malitioase este acuta.

“Odata cu dezvoltarea internetului in Romania din ce in ce mai multi utilizatori casnici inteleg importanta securitatii calculatorului, informatiilor si fisierelor, dar si a identitatii lor. Pentru noi, utilizatorul final este foarte important si dorim ca acesta sa fie in siguranta atunci cand isi foloseste calculatorul si navigheaza pe internet. De aceea impreuna cu Twister le propunem acestora solutii complete de securitate”, a declarat Bogdan Lupu, Channel Manager Romania, BitDefender.         

Brandul Twister a fost creat in 2002 sub forma unui program de marketing dedicat in exclusivitate partenerilor Tornado Sistems, aflati in posesia unui spatiu comercial. Reteaua Twister include: 95 de magazine, amplasate in 52 de orase din 40 de judete cu o suprafata totala de expunere de 7.200 mp.      

“Suntem mereu in cautarea unor parteneri de top in industria IT, iar parteneriatul cu BitDefender a venit natural. Solutiile complete de securitate, precum si prestigiul companiei si a produselor pe piata autohtona ne-au demonstrat ca un astfel de parteneriat este o solutie de tipul win-win, iar clientii nostri finali sunt principalii beneficiari ai aceste relatii de succes”, a declarat Valentin Grigore , Marketing Manager, Twister.

Gama BitDefender 2009 conţine trei soluţii, care se adaptează diferitelor nevoi de securitate ale utilizatorilor de calculatoare. BitDefender Internet Security 2009 răspunde cerinţelor de securitate ale unui computer conectat la Internet. Această soluţie oferă protecţie firewall şi protecţie proactivă împotriva viruşilor, a atacurilor informatice, a mesajelor spam şi a furtului de date personale. Opţiunile de administrare a reţelei personale asigură o experienţă sigură pe Internet.  BitDefender Total Security 2009 oferă protecţie proactivă complexă pentru calculator. Soluţia include antivirus, antispyware, antispam, firewall oferind protecţie eficientă împotriva atacurilor informatice şi a altor ameninţări de pe Internet. Funcţia de backup ajută la păstrarea documentelor şi datelor importante în siguranţă. BitDefender Antivirus 2009 oferă protecţie proactivă avansată împotriva viruşilor, a programelor spion, a tentativelor de fraudă (phishing) şi a furtului de date personale.

Bucuresti, 20.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *