free download 78 travel guides written by experts

Externalizarea de servicii pentru mediul financiar-bancar

Agora Technology Conferences propune soluţii de reducere a costurilor prin externalizarea de servicii

Agora Media şi Institutul Bancar Român organizează conferinţa „Externalizarea de servicii pentru mediul financiar-bancar”, eveniment care va avea loc miercuri, 17 iunie 2009, în Aula Institutului Bancar Român, începând cu ora 09:30.

Externalizarea de servicii, sau outsourcing de servicii, nu reprezintă un concept nou pentru piaţa românească. Cu timpul a devenit un principiu de afaceri aplicat cu mare succes de diverse companii, mai ales situate în spectrul întreprinderilor medii şi mari.

Unul dintre motivele evidente ale manifestării acestei tendinţe îl reprezintă reducerile substanţiale de costuri care se fac prin utilizarea procesului de outsourcing, dar multe dintre companiile ce folosesc aceste servicii susţin că marele avantaj este că externalizarea oferă mai mult timp pentru concentrarea atenţiei şi a activităţii pe problemele de bază ale afacerii.

Deşi este evident că utilizarea outsourcing-ului este o decizie de afaceri înţeleaptă, dificultatea constă în identificarea unor furnizori care deţin competenţele potrivite unui anumit proces de business.

Astfel, la conferinţa ATC dedicată externalizării serviciilor, Star Storage, IIRUC Service, Fujitsu Computers şi Crescendo vor prezenta soluţiile şi serviciile pe care le propun companiilor pentru eficientizarea activităţii lor. Prezentările şi dezbaterile din cadrul conferinţei se vor axa pe conceptele şi soluţiile IT&C de ultimă oră legate de nevoile acestor companii de a obţine rapid răspunsuri pentru a putea lua decizii şi vor aborda teme precum conversia digitală a documentelor, externalizarea serviciilor de securitate şi gestiune a datelor, soluţii pentru optimizarea infrastructurii desktop.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News şi IT Trends şi cu sprijinul BIT Solutions.

Bucuresti, 16.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *