metalshow

Extech isi extinde reteaua de distribuitori est-europeni

  • Total Technologies cu sediul în România devine cel de-al optulea distribuitor autorizat în regiune

Extech Data Systems (Extech), producătorul american de imprimante portabile compatibile cu aplicaţiile folosite la nivelul întreprinderii, şi-a extins reţeaua mondiala de distribuitori prin selectarea Total Technologies cu sediul în România. Acordul reprezintă ultima etapă a strategiei Extech de a pătrunde pe piaţa est-europeană, Total Technologies devenind astfel cel de-al optulea distribuitor autorizat al său din regiune.
Tony Revis, Director General al Diviziei Extech de Imprimante Portabile, a declarat: „Dezvoltarea aplicaţiilor mobile se desfăşoară cu rapiditate în Europa Răsăriteană şi, concomitent, se dezvoltă şi aplicaţiile de imprimare portabilă a chitanţelor. În fond, se urmăreşte creşterea productivităţii angajaţilor, asigurarea unei comunicări în afaceri mai eficiente şi reducerea costurilor operaţionale.”

Total Technologies, constituită în 1992, oferă soluţii la cheie în domeniul Colectării Automate a Datelor societăţilor române şi multinaţionale în sectoare ce includ Instituţiile Guvernamentale, Serviciile Financiare, Administraţia Publică, Producţia, Telecomunicaţiile, Serviciile poştale, Comerţul cu amănuntul, Asistenţa medicală şi Educaţia. Acesta va distribui gama de imprimante portabile a Extech în completarea soluţiilor sale pentru Automatizarea forţei de vânzare (SFA), precum procesarea şi menţinerea evidenţei comenzilor, monitorizarea inventarului şi administrarea depozitelor de marfă, documentele de justificare a plăţilor şi livrărilor.

Giani Iancu, Director de Produs în cadrul Total Technologies, a afirmat: „În România, asemenea vecinilor săi europeni, se manifestă o atenţie sporită asupra favorizării circulaţiei de informaţii şi a tranzacţiilor la distanţă. Colaborăm cu un grup de furnizori de primă importanţă la nivel mondial pentru a ne ajuta clienţii să profite la maxim de tehnologia mobilă, iar relaţia noastră cu Extech consolidează în şi mai mare măsură capacitatea noastră de a acţiona în acest sens. Majoritatea clienţilor noştri au solicitat în mod expres produse Extech bazându-se pe renumele mărcii ce garantează produse fiabile, accesibile, cu un bun raport calitate-preţ.”

Extech şi-a desemnat deja distribuitorii est-europeni autorizaţi din Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia şi Slovacia. Societatea deţine în prezent o reţea de peste 40 de distribuitori autorizaţi pretutindeni în Europa.

Bucuresti, 3.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *