free download 78 travel guides written by experts

Extech Instruments va ofera noua imprimanta prin proces termic

seria S2500THS

Imprimanta cu Greutate Foarte Mica si Portabila pentru Chitante si Facturi cu Conectare  Wireless pentru Retele Personale (Personal Area Networks)

Extech Instruments, una dintre companiile  de vârf in domeniul proiectarii si producerii imprimantelor portabile pentru medii de afaceri, va ofera noua serie de imprimante prin process termic pentru imprimare de chitante si facturi S2500THS. Cu un design unic si interfete de comunicare IrDA, S2500THS are un design compact, portabila si cu o greutate foarte mică, mentinand capacitatea si rezistenta necesara terminalelor si aplicatiilor portabile. Prin un process termic de ajustare a contrastului automat, S2500THS produce un volum de rulare mare si cu rezolutie ridicata chitanţe si facturi uşor de citit, reducând considerabil durata imprimarii documentelor.  Sistemul special de incărcare cu rolele de hârtie pentru imprimare facilitează operatia de incărcare a acestora prin prezenţa unui buton care deschide rapid compartimentul unde se introduce hârtia. Astfel inlocuirea hartei se face uşor si rapid. Sistemul include senzori pentru monitorizarea temperaturii monitorului, a tensiunii, si a rolului de hartie.

Bateria reâncarcabilă tip litiu ion, un concept nou, cu o capacitate de durată sporită, face posibilă imprimarea unui număr mai mare de documente inainte de descărcarea bateriei. Circuitul de incărcare rapida este prevăzut cu un intrerupător automat de trecere la curentul  alternativ de retea la conectare. Monitorizarea automata a alimentarii cu tensiune a partilor de hardware si software sunt standard la  S2500THS.

S2500THS se conformeaza standardelor stricte de operare  MS-DOS si Windows , si are incorporat  unul din cele mai perfomante microprocesoare de o ultima generatie,  incluzand  un CPU care controleaza toate functiile  imprimantei si contine memorie de tip Flash si SRAM.  Atât aplicaţiile prezente în imprimantă, cât şi posibilitatea de a adăuga aplicaţii prin download, fac posibilă adăugarea unei multitudini de elemente grafice la documentele imprimate. Multiple interfeţe de comunicare si Bluetooth-TM-radio integrat  pot fi achizitionate separat.

Imprimanta poate fii programata cu detaliile firmei, fonturi si logo-uri in orice moment si locatie. Programele de instalare a imprimantei sunt disponibile pentru Windows 95, 98, 2000, si XP, si programele de utilizare sunt puse la dispozitie pentru toate sisteme de operare CE si Palm. Ca optiuni  speciale are posibilitatea de a schimba fonturile de la 12 la 24  caractere pe inch, incluzând o husă protectoare si se poate adauga contra cost un MCR pe 3 canale integrat.

S2500THS se conformeaza standardelor stricte de operare şi prevederilor legislative, incluzând prevederile CE si FCC, deţinând totodată şi certificarea IEC 68 pentru mediu inconjurator pentru aplicatii mobile de soft si include o garantie de 12 luni pentru toate componentele incluzind capetele de imprimare.

Bucuresti, 9.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *