metalshow

Extech Data Systems prezinta imprimanta portabila Andes 3

destinata utilizarii in aer liber

Un concept nou de design, inspirat de mareţia unui lanţ de munţi.

In  octombrie 2007, Extech Data Systems, companie de frunte in domeniul imprimantelor portabile destinate unui numar larg de aplicatii in mediul afacerilor, vă prezinta Andes 3, prima din seria  “Generatia 4” de imprimante de ultima ora, largind astfel gama existenta de imprimante portabile marca Extech. Cu un design unic şi fabricate cu scopul de a face faţa unor conditii extreme de mediu, imprimanta de numai 7,5 cm este inspirată de vârfurile maiestuoase ale munţilor Anzi si numită în mod potrivit dupa aceştia. Totodată imprimanta este capabilă de a face faţă celor mai adverse condiţii de mediu si impactului cu suprafeţe dure, precum betonul, fără ca performanţa sa-i fie diminuată.
Andes 3 are un design compact, cu o greutate mică, este dotată cu o curea pentru a fi purtată pe umar si totodată poate fi purtată la centură, fiind astfel ideală pentru a fi purtată pe toată durata zilei de lucru. Imprimanta este fabricată dintr-un material din amestecuri de policarbonati, special modificate pentru a face faţă la impact, fiind acoperită cu un strat de Santopren rezistent la abraziune,  ceea ce îi conferă rezistenţa la condiţii extreme de utilizare. 

Andes 3 produce rapid, prin proces termic, chitanţe si facturi uşor de citit, reducând considerabil durata imprimarii documentelor. Sistemul special de incărcare cu rolele de hârtie pentru imprimare facilitează operatia de incărcare a acestora prin prezenţa unui buton care deschide rapid uşa transparentă unde se introduce hârtia. Astfel inlocuirea hartei se face uşor si rapid. Bateria reâncarcabilă tip litiu ion, un concept nou, cu o capacitate de durată sporită, face posibilă imprimarea unui număr mai mare de documente inainte de descărcarea bateriei, iar aceasta poate fi uşor încarcata în imprimantă. Circuitul de incărcare rapida, prevăzut cu un intrerupător de trecere la curentul  alternativ de retea, este inclus in placa electronică mama (mother board), nu în imprimantă, ceea ce face ca înlocuirea bateriei să coste mult mai puţin.

Andes 3 are un design care îi permite conectarea la toate terminalele portabile,

Notebooks si calculatoare tip tablet PC, cu o gamă largă de aplicatii mobile de soft, incluzând sisteme de contabilitate (Route Accounting), DSD si depanare. Imprimata aceasta contribuie la menţinerea poziţiei dominante a firmei Extech pe piaţa imprimantelor portabile de 7.5 cm.

Circuitul logic Andes 3 are la bază un procesor integrat de 32 bit de ultima generaţie, care controlează toate operaţiunile efectuate de imprimantă. Atât aplicaţiile prezente în imprimantă, cât şi posibilitatea de a adăuga aplicaţii prin download, fac posibilă adăugarea unei multitudini de elemente grafice la documentele imprimate. Multiplele interfeţe de comunicare includ USB, in serie, sau trei opţuni de wireless (IrDA, radio Bluetoth integrat sau radio 602.11 b/g integrat).

Pentru alte aplicaţii unde se cere imprimarea identităţii clientului sau plata la punctul de servire, este posibilă achizitionarea (optională) a unui cititor de bandă magnetica 3 -Track, iar înainte de finalul acestui an va fi posibilă achizitionarea  (optionala) a unui cititor de smart card cu certificare EMV prin sau fară contactare.

Extech oferaăo gamă de accesorii la Andes 3, incluzând o husă ecologică protectoare şi un încarcator pentru încarcarea simultană a doua baterii.Conectorii aflaţi in spatele imprimantei fac posibilă conectarea in automobil si la staţii de download. Un aparat pentru reîncărcarea simultană a patru baterii se afla in prezent in stadiul de proiectare.

Toate imprimantele Extech se conformeaza standardelor stricte de operare şi prevederilor legislative, incluzând prevederile CE si FCC, deţinând totodată şi certificarea pentru extreme de mediu si siguranţă a produsului.

Muntii Anzi sunt unii dintre cei mai maiestuosi din lume, cu privelişti spectaculare ale vârfurilor înzapezite, şi ale pădurilor luxuriante, udate de ploi tropicale. Utilizatorii imprimantei Andes 3 pot avea o experienţă la fel de impresionantă ca şi regiunea dupa care imprimanta a fost numită.

Bucuresti, 15.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *