metalshow

Exprima-ti talentul artistic cu uDraw

TNT Games lanseaza uDraw pentru Nintendo Wii

Incepand cu saptamana aceasta TNT Games, divizia de gaming a RHS Company, lanseaza noul accesoriu oficial Nintendo Wii creat de catre THQ. O noua modalitate pentru jucatorii de toate varstele sa interactioneze cu Nintendo Wii si sa isi exprime talentul artistic, Tableta uDraw pentru Nintendo Wii poate fi achizitionata la pretul de 359,99 lei din retelele Diverta.

Tableta wireless cu dimensiuni de 15×10 cm are un stylus atasat, iar designul integreaza telecomanda Wii (Remote), care ii confera avantajele controlului prin miscare, disponibilitatea butoanelor pentru functii speciale si alimentarea cu energie.

THQ ofera alaturi de tableta uDraw si pachetul software uDraw Studio, in care jucatorii pot explora o mare varietate de moduri de desen, dar si posibilitatea de a colora si de a schita, fiecare in functie de propriile abilitati artistice. Tableta uDraw vine cu o serie de accesorii care fac utilizarea ei distractiva si facila de catre toata familia si ofera posibilitatea salvarii creatiilor pe cardul SD incorporat si uploadarea lor pe Facebook. Printre accesoriile principale se numara:
– Pictura/desen – picteaza sau deseneaza cu 9 optiuni media diferite;
– Toolbox – schimba culorile, pensulele si materialul de fundal printr-o simpla apasare de buton;
– Carte de colorat, cu o multime de stiluri si teme;
– Replay – poti urmari cum sunt create lucrarile de arta;
– Galerie – toate creatiile tale pot fi afisate intr-o maniera organizata, si pot fi chiar imbunatatite;
– Save and Share – cu ajutorul unui card SD, si familia, si prietenii iti pot admira capodoperele.

Mai mult decat atat, uDraw GameTablet este compatibila cu o serie de jocuri exclusive deja disponibile sau care vor fi lansate in viitorul apropiat, cum sunt Pictionary si Dood’s Big Adventure. Acesta din urma le ofera jucatorilor posibilitatea de a crea mediul de joc (pot desena elemente din niveluri) si de a-si personaliza eroul.

Website oficial: WorldofuDraw.com

Demonstratie video: link

Despre TNT Games:

TNT Games este o companie ce ofera romanilor pasionati de jocuri pe computer si console cele mai noi produse de entertainment interactiv, precum si accesorii necesare unei experiente de joc cat mai imersive (joystick-uri, gamepad-uri, volane). TNT Games detine licenta de comercializare a urmatorilor producatori de renume din industria mondiala a jocurilor: Nintendo, Joytech, SEGA, NCSoft, Koch Media, Auralog precum si altele. TNT Games detine drepturile de distributie in Romania pentru titluri precum Football Manager 2006, City of Villains, Guild Wars, X3 Reunion, Nintendo DS , Gama Tell Me More si altele.

Bucuresti, 17.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *