free download 78 travel guides written by experts

Expozitie si Atelier de fotografie

Jumatatea celui de-al doilea an din existenta Atelierului de fotografie este marcata de expozitia anuala a participantilor si de sesiunea cu numarul "6".

Expozitia PORTFOLIO 55 reuneste 29 de fotografi si 54 de fotografii alese dintre cele mai expresive trimise de membrii activi ai Atelierului. De asemenea, fotografii ieşeni Mihai Cantea, Dan Mititelu, Adrian Cuba, Radu Aneculăesi şi Liviu Chirica, sustinatori constanti si prieteni ai acestui proiect, au acceptat sa se alature expozantilor amatori, lucrarile propuse putand fi, de ce nu, si un preambul al viitoarelor expozitii personale si al noilor proiecte fotografice.

La vernisajul care va avea loc joi, 18 iunie la Centrul Cultural Francez se va lansa si catalogul acestei expozitii.

La sesiunea de sambata, 20 iunie, Mihai Cantea revine ca invitat in pentru a  exemplifica tehnicile de captura si preprocesare a imaginilor realizate cu camera foto digitala, de la cele mai simple pina la prelucrarea profesionala. Chiar si-atunci cind nu se urmareste realizarea unei imagini sofisticate, o buna cunostere a posibilitatilor tehnice de ameliorare si valorizare a imaginii poate salva o fotografie banala. Mihai Cantea le va demonstra participantilor la Atelier cum se poate spori calitatea unei fotografii careia ii lipseste foarte putin pentru a deveni memorabila.

Link blog: //www.atelieruldefotografie.blogspot.com

Iasi, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *