Shadow

Expoziție în București: Vitrina Grand Hotel Continental – iluminată cu iubire de Wooba, un nou brand românesc

  • Wooba Deco, a lansat la finalul anului 2020 Colecția Dark, compusă din cinci corpuri neconvenționale de iluminat pentru casă.
  • În februarie, luna iubirii, lămpile luminează pe Calea Victoriei, în vitrina unuia dintre cele mai rafinate hoteluri din capitală – Grand Hotel Continental.
  • Expoziția de design de obiect „Dăruiește iubire, cu Woobire” va fi prezentă în centrul capitalei timp de o lună, în perioada 11-28 Februarie 2021.

Luna iubirii aduce inspirație în procesul creativ a trei antreprenori locali: Cristina Cerga, Adrian Bursuc și Ștefan Nădejde vor să dăruiască ”woobirea” din atelierul lor tuturor celor care pășesc pe Calea Victoriei. Conștienți de valoarea artistică pe care obiectele de decor o dețin, au trasformat lămpile în noi modalități de exprimare artistică – lumină pentru sufletele oamenilor.
Noua colecție de lămpi a fost expusă în cele mai cunoscute Galerii De Artă din București: „Am lansat brandul Wooba și prima noastră colecție de lămpi, în două galerii importante din România. Mai exact, în Decembrie 2020, am construit primele două expoziții de design de obiect – instalații de lumină Wooba: o „Coloană spre stele”, în vitrina Galateca – proiect Inside Outside și o „Galaxie de speranțe”, în Galeria Creart – proiect Reconnect in Light. Ambele instalații au fost compuse din produse regăsite în colecția Dark de pe www.wooba.ro,” spune Cristina Cerga (co-fondator Wooba).

Pe Calea Victoriei, fă un popas spre visare la vitrina Hotelului Grand Continental.

În căutarea partenerilor care să rezoneze cu viziunea lor, Hotelul Grand Continental, o clădire cu tradiție situată în inima Capitalei, se alătură spațiilor care găzduiesc noul brand românesc. „Au fost deschiși ideii noastre și ne-au oferit un spațiu extrem de generos și încredere că îl vom lumina frumos. Noi zicem că am fost binecuvântați cu omul potrivit la timpul potrivit.”

Vitrină Wooba pe Calea Victoriei

Instalația din vitrina elegantului hotel, amplasat pe unul dintre cele mai romantice bulevarde din capitală, marchează dragostea dintre oameni ca formă de artă. Corpurile de iluminat, create din lemn reciclat și îmbinări din plastic biodegradabil, completează povestea de iubire a doi tineri înconjurați de lumină pentru suflet.

Conceptul expoziției vine în completarea campaniei lansate în online: „Woobește cu Wooba” – povești despre oameni și despre bucuria care le luminează chipul atunci când iubesc. „Îndemnăm trecătorii să se oprească pentru un moment și să se lase purtați de farmecul luminii. Să aibă mai mult curaj să dăruiască și să primească iubirea în viața lor.”

Instalația ”Dăruiește iubire, cu Woobire” poate fi admirată în vitrina Grand Hotel Continental până pe 10 Martie 2021.

Lumina care reaprinde farmecul Bucureștiului

Wooba va continua să lumineze vitrinele din oraș în cadrul proiectului „Vitrină Wooba pe Calea Victoriei”. Pentru Cristina, Bucureștiul este orașul în care s-a descoperit cu adevărat și locul unde a avut oportunitatea să viseze și să creeze. De aceea, nu încetează să îi provoace creativ pe cei doi parteneri ai săi. Împreună, fac echipă pentru a reda viață spațiului urban, locul unde lumea se îndreaptă grăbită spre viitor.

Aceștia îi îndeamnă pe trecători să se oprească, măcar pentru un moment și să regăsească bucuria luminii. „Consider că Bucureștiul este un oraș extrem de frumos, mai ales atunci când alegi să mergi pe jos sau cu bicicleta. Așa apuci să întelegi ce lumină are. Pentru mine, Calea Victoriei reprezintă un „Romanian Dream”. Aici mi-ar plăcea să aducem de Crăciun stelele mai aproape de oameni și să îi invităm din Victoriei spre Unirii, la popas spre visare.” spune Cristina.

Instalațiile de lumină au devenit o formă de exprimare artistică pentru echipa Wooba. Este îndemnul lor către toți artiștii români, să iasă din ateliere și să spună povești prin creațiile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.