free download 78 travel guides written by experts

Expozitie foto Ovidiu Cosac la Wagner Maison de la Porcelaine

Joi, 24 februarie 2011, ora 19.00, Str. Dr. Staicovici 19 (Cotroceni)

Joi 24 februarie, de Dragobete, Atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti va invita sa vedeti unele dintre cele mai frumoase fotografii de peisaj ale artistului Ovidiu Cosac, intr-o expozitie de fotografie chiar la locatia Wagner Maison de la Porcelain din Cotroceni, Str. Dr. Staicovici nr.19.

Ovidiu Cosac, regizorul care a inceput fotografia ca teatru, abordeaza in aceasta expozitie o serie de peisaje urbane, in cautarea de detalii care sa rezoneze cu cele mai frumoase stari ale privitorilor.

Acesta este doar unul dintre proiectele realizate de Wagner Arte Frumoase si Povesti in colaborare cu branduri si nume célèbre din zona artelor frumoase, precum marele artist contemporan Stefan Caltia sau brandul Vileroy & Boch.

«Ne propunem sa promovam in locatia noastra orice forma de exprimare a artelor vizuale, intr-un mod pozitiv”, spune Irina Wagner, co-proprietar al Atelierului de portelanuri.

Evenimentul incepe de la ora 19.00 la locatia Wagner din Cotroceni, iar pentru confirmarea participarii va rugam sa va adresati direct atelierului Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Bucuresti, 17.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *