free download 78 travel guides written by experts

Expozitie de reptile vii la Liberty Center intre 27 octombrie si 18 noiembrie

În perioada 27 octombrie – 18 noiembrie 2012, Liberty Center găzduieşte o expoziţie de reptile vii ce reuneşte zeci de specii diferite de şerpi şi şopârle, printre care temuţii boa constrictor, pitoni, cât şi cameleoni, iguane sau dragoni bărboşi.

Evenimentul se adresează atât copiilor, care vor afla informaţii despre comportamentul acestor reptile, modul în care se hrănesc sau trăiesc, cât şi adulţilor, care vor putea asista la demonstraţii live despre cum să procedezi cu un şarpe agresiv sau cum să previi atacuri periculoase. 

Doritorii pot vizita gratuit terariile amplasate la primele două etaje ale centrului comercial şi au posibilitatea să interacţioneze cu reptilele prietenoase sau să facă poze. Speciile care se regăsesc în expoziţie includ: şerpi din specia boa, şerpi din specia python, şerpi de pin, şerpi regali, şerpi de porumb, dragoni bărboşi, cameleoni şi iguane.

Iată şi câteva curiozităţi despre speciile din expoziţie:
· Cameleonii nu se acceptă între ei. Atunci cand doi cameleoni masculi se întâlnesc, se bat până când unul dintre ei moare sau pleacă.
· Limba cameleonilor are aceeaşi lungime ca şi corpul, cu tot cu coadă.
· Lungimea unui şarpe boa constrictor poate ajunge până la 3 m.
· Un şarpe constrictor mare (Boa, Anaconda şi Python) are între 120-160 de dinţi.

Bucuresti, 24.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *