free download 78 travel guides written by experts

Expozitie de pictura in bar Deja fu…

{mosimage}Bar Deja Fu…, Teodora Visineanu, Amirou Diallo, REVISTA DE ARTA ARTCLUE va invita la o expozitie de pictura inedita:
Doi artisti tineri isi reunesc stilurile distincte, dar la fel de percutante, intr-un eveniment unic. Vernisajul expozitiei va avea loc Luni, 1 Iunie si expozitia va fi gazduita in perioada 1-30 iunie.

Teodora Visneanu, nascuta n 1983 si absolventa a Universitatii de Arta Bucuresti, este astazi, o artista pe deplin formata, avnd la activ multiple expozitii personale si de grup.

Din lucrarile Teodorei Visineanu se desprinde o tema majora: reprezentarea unei umanitati alienate spiritual, figurata printr-o o modalitate specifica de tratare a corporalitatii.

Trupul uman este „manipulat", deformat, mutilat intr-o abordare stilistica ce recurge la un tip de grotesc cu influente din reprezentarile Evului Mediu.

Amirou Diallo este artist independent, traieste si lucreaza n Bucuresti, dar se bucura de succes in randul consumatorilor de arta din strainatate. Temele lucrarilor impresioneaza prin varietate oferind publicului spectator un mixaj foarte energic de experimente vizuale a caror sursa principala de inspiratie este muzica: Miles Davis, J.L. Hooker, Motown. Stilul lui ne aduce aminte de celebrul pictor muralist de origine mexicana, Diego Rivera. Va asteptam la expozitie!
www.artclue.net
www.bardejafu.ro

Bucuresti, 29.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *