metalshow

Expozitia ANCOM de echipamente telecom s-a imbogatit cu o colectie de peste 100 de telefoane mobile

Expoziția “Muzeul de echipamente telecom” creată de ANCOM în anul 2011 s-a îmbogațit cu o colecție privată de peste 100 de telefoane mobile produse în perioada 1995-2009. Colecția conține modele precum Nokia 5110, 3310, Ericsson T28, Alcatel One Touch DB, care s-au bucurat de o mare popularitate la nivel mondial. Unele dintre aceste modele, păstrate în perfectă stare de funcționare, pot fi admirate acum atât de pasionații de tehnologie, cât și de cei care doresc să vadă cum a evoluat industria comunicațiilor.

Alături de noua colecție de telefoane mobile, expoziția ANCOM prezintă publicului o serie de echipamente radio, documente şi diverse materiale, printre exponate numărându-se modele ale ultimelor aparate telefonice de ebonită produse în ţara noastră, aparate telefonice folosite pe câmpul de luptă din al Doilea Război Mondial, radiouri sau primele aparate de măsurare a frecvenţelor folosite de experţii Autorităţii la începutul anilor ‘90.

Expoziţia poate fi vizitată de luni până joi între orele 08:30 şi 20:00, iar vineri, sâmbătă şi duminică, de la 08:30 la 17:00, la sediul Autorităţii din str. Delea Nouă, nr. 2, sector 3, Bucureşti. Intrarea este gratuită.

O mare parte a exponatelor din cadrul muzeului poate fi accesată din anul 2013 și online în cadrul muzeului virtual disponibil pe pagina de internet www.ancom.org.ro. De asemenea, colecția de telefoane mobile ce aparține unui colecționar privat este prezentată și pe blogul www.vintagegadgetcollector.blogspot.ro.

Bucuresti, 15.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *