free download 78 travel guides written by experts

Exporom Auto Show si 4Tuning FEST: regal auto

– mașini mai zgomotoase decât un avion, mai scumpe decât un apartament sau finisate mai atent decât o operă de artă, toate într-un singur loc: Exporom – Pantelimon

Peste 150 de mașini pot fi admirate în acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, în Pantelimon.

Mercedes-Benz, Mitsubishi, Land Rover, Range Rover, Jaguar, Ford, Hyundai, Peugeot sau automobilul electric sunt câteva dintre mărcile ale căror noi modele pot fi admirate în Complexul Expozițional EXPOROM.

Alături de automobilele noi, pot fi admirate zeci de mașini modificate după imaginația fiecărui proprietar pasionat.

Fie că au pupitru de DJ incorporat ori că sunt pictate manual cu teme din filme precum Terminator sau Iron Man, mașinile modificate atrag privirile și admirația vizitatorilor.

În competiția de Car Audio, un van Volswagen Transporter 4 reuşeşte să ridice părul în cap, la propriu, graţie unei puternice instalații de sunet. La cei 161 decibeli pe care îi dezvoltă, sunetul este mai puternic chiar decât al unui avion la decolare.

Pentru că tema primei ediții a Exporom Auto Show și 4Tuning FEST este siguranța în trafic, participă și Școala mobilă de conducere defensivă și Pilotaj a reputatului pilot de raliuri Titi Aur. De asemenea, Direcția Poliției Rutiere este prezentă la Exporom Auto Show cu cele mai performante mașini din dotare.

Automobilul electric, o altă atracție a evenimentului, pare să aibă un viitor și în România. „Am purtat discuții cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru dezvoltarea unei infrastructuri pentru maşinile electrice, bazată pe staţii de reîncărcare şi sperăm să ajungem la un rezultat pozitiv”, a declarat Liviu Rogojinaru, proprietarul E-Motion Electric.

Deschis până duminică, ora 16.00, Exporom Auto Show și 4Tuning FEST oferă vizitatorilor transport gratuit de la stațiile de metru Republica și Piața Unirii (Hotel Horoscop), iar intrarea este liberă.

Informații suplimentare sunt disponibile pe www.exporom.ro.

Bucuresti, 13.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *