free download 78 travel guides written by experts

„EXPO Bogatiile Toamnei 2011 in Banatul istoric”, un targ de produse

alimentare de sezon in parcarea real,- Aeroport – Timisoara Est

In zilele de 30 septembrie, 1 si 2 octombrie, in parcarea centrului comercial real,- Timisoara Est Aeroport se desfasoara evenimentul „EXPO Bogatiile Toamnei 2011 in Banatul istoric”, organizat de Directia pentru Agricultura Judeteana Timis in parteneriat cu real,- si Galeriile Real.

La „EXPO Bogatiile Toamnei 2011 in Banatul istoric” vor participa peste 150 de producatori locali si regionali din zona de Vest a tarii, majoritatea provenind din Banat (judetele Timis si Caras-Severin), dar si din Arad, Salaj si Bihor. Totodata, evenimentul beneficiaza si de prezenta unor producatori din Serbia si Ungaria. Printre produsele propuse timisorenilor se vor regasi legume, fructe si sucuri naturale, miere de albine si produse apicole, branza traditionala, carne si preparate din carne, peste, produse de patiserie traditionala, produse zaharoase, flori si produse mestesugaresti.

„Este cel mai mare targ de producatori locali din regiune si suntem fericiti ca este gazduit in parcarea real,- Hypermarket. Timisorenii vor gasi aici o oferta bogata de produse cu specific local, traditionale si ecologice. Prin acest targ, dar si prin programul nostru dedicat producatorilor locali „Produceti Romaneste, Vindem Romaneste” incercam sa ne aducem contributia la popularizarea produselor locale de mare calitate si cu renume. In acelasi timp ii invitam pe cumparatori si in magazinul real,- unde vor gasi produse traditionale banatane la raft. Prezenta produselor autohtone, cu specific local, in magazinele noastre, este un avantaj competitiv pentru noi, deoarece astfel putem aduce la raft produse de calitate, produse unicat si contribuim la dezvoltarea economiei locale. Totodata, ii incurajam pe toti furnizorii nostri locali sa se uneasca in asociatii de producatori, pentru a putea obtine capacitati de productie superioare si a reusi sa satisfaca cererea existenta pe piata. Este o oportunitate deosebita, de neratat pentru dezvoltarea afacerilor lor”, a spus Nicolae Danciu, Senior Manager la real,- Hypermarket Romania.

Domnul Tiberiu Lelescu – Director Executiv, Directia pentru Agricultura Judeteana Timis a declarat: “La propunerea producatorilor agricoli si a consumatorilor de produse de sezon organizam in premiera un targ de produse agricole specifice "Banatului istoric". Contam pe participarea a cel putin 150 producatori si a mii de consumatori din Timisoara si din Regiunea 5 Vest. Ineditul tirgului consta in participarea de producatori agricoli din Serbia, Ungaria si a zece judete din Vestul tarii”

„Galeria Real are deja o traditie in asocierea cu targurile de produse traditionale sau ale mesterilor populari, targuri de bijuterii si decoratiuni hand-made, iar acest eveniment vine sa completeze eforturile noastre de a incuraja consumul de produse specific romanesti. Cat mai multe astfel de manifestari vor ajuta clientii nostri, cumparatorii, sa redescopere traditia si retetele bunicilor nostri. In acest fel, o iesire la cumparaturi devine o adevarata experienta.”, a declarat Ioana Pasca, Director Marketing Galeriile Real.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *