free download 78 travel guides written by experts

Explozie de lumini, de 1 Mai

– „Rhinul în flăcări” –

În fiecare an, prima zi a lunii mai găzduiește începutul unui eveniment cu totul și cu totul deosebit, pe malul Rhinului. În Bonn, numeroși turiști, dar și localnici se îmbarcă în Bonn, într-o mini croazieră de-a lungul Rhinului, cu cinci popasuri în orașe diferite, destinația fiind Linz. Fiecare oprire în port dezvăluie câte puțin din „Rhinul în Flăcări”, prin impresionantele jocuri de artificii care erup deasupra râului și care luminează romantic peisajul medieval din Valea Rhinului.

Evenimentul adună turiști de peste tot în lume, îndrăgostiți de imaginea feerică a navelor din porturi, a castelelor medievale, o orașelor și a apei curgătoare, toate văzute în lumina misterioasă a exploziilor de artificii. Fie că participă din port sau de pe apă, oamenii rămân la fel de hipnotizați în fiecare seară magică a evenimentului. Nicăieri nu are loc un spectacol mai emoționant între apă și lumini, decât în regiunea deosebit de frumoasă și de încărcată istoric, din Valea Rinului.

Organizatorii au pregătit și pentru timpul zilei un program de evenimente, în fiecare port în care se poposește. Participarea de pe faleză la show-ul de lumini nu presupune niciun cost. Singurul lucru pe care trebuie însă să îl aveți cu voi este aparatul foto!

Germanwings propune „Rhinul în flăcări”, ca alternativă de a petrece ziua de 1 Mai și ca ocazie de a experimenta un fenomen unic.

Bucuresti, 19.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *