metalshow

Expertii MaxCAD participa la Conferinta Nationala a APDP

MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk, participă cu stand la Conferinţa Naţională a Asociaţiei Profesionale de Drumuri şi Poduri (APDP). Conferinţa va avea loc mâine, 21 martie, la Teatrul „Alexandru  Davila” din Piteşti, evenimentul desfăşurându-se din doi în doi ani.

Prin tradiţie MaxCAD participă la evenimentele APDP unde se reunesc cei mai buni specialişti din domeniul infrastructurii. În cadrul Conferinţei Naţionale APDP de la Piteşti, MaxCAD va fi prezent cu stand propriu şi cu prezentări tehnice ale aplicaţiilor de proiectare a infrastructurii AutoCAD Civil 3D, Advanced Road Design şi RDV Systems. La eveniment sunt aşteptaţi circa 250 de specialişti din domeniul infrastructurii. Experţii MaxCAD în infrastructură vor prezenta studii de caz şi proiecte concrete realizate cu binecunoscuta aplicaţie dezvoltată de CadApps Australia, Advanced Road Design (ARD) pentru proiectarea şi reabilitarea drumurilor şi cu aplicaţia RDV (Rapid Design Visualization) de modelare şi simulare 3D a proiectelor, dezvoltată de RDV Systems Israel.

„Dorim să facem cât mai cunoscute şi cât mai utilizate aplicaţiile din portofoliul MaxCAD pentru proiectarea în infrastructură. Astfel, în momentul în care focusul naţional actual este infrastructura, ne propunem să susţinem realizarea unei infrastructuri de calitate pentru România”, a menţionat ing. Florin Balcu, director general MaxCAD.

MaxCAD va avea alături partenerul său RDV Systems, prin Stephane Benichou, Europe Sales Manager. RDV Systems (Rapid Design Vizualization) vine să prezinte aplicaţia de simulare şi modelare 3D. Soluţia este integrată deplin cu platforma AutoCAD Civil 3D şi familia de produse bazate pe AutoCAD. RDV Systems lucrează îndeaproape cu Autodesk ca membru al reţelei de dezvoltatori peste soluţiile Autodesk (Autodesk Developer Network).

„Credem că piaţa românească este la momentul şi locul potrivit pentru a asimila propriu-zis soluţiile de vizualizare, şi considerăm produsele RDV potrivite perfect pentru utilizatorii Autodesk din România. Urmărim creşterile incredibile ale pieţei Europei de Est, şi, până la acest punct, avem deja o prezenţă puternică în România. Suntem mândri că suntem reprezentaţi de MaxCAD şi avem încredere că împreună vom putea ajunge la creşteri majore de piaţă”, a declarat reprezentantul RDV Systems, Stephane Benichou.

Ca Reseller Autorizat Autodesk pentru aplicaţia AutoCAD Civil 3D, MaxCAD oferă valoare adăugată pentru proiectanţii de infrastructură prin aplicaţiile complementare Advanced Road Design – pentru proiectarea drumurilor, Canalis – pentru sisteme de canalizări – şi Hydra – pentru amenajări hidro. Toate aceste soluţii sunt completate cu aplicaţia de modelare şi simulare RDV Systems.

Sub deviza „The CAD expert”, MaxCAD oferă software profesional CAD şi cele mai bune servicii de implementare, consultanţă şi training din piaţă, pentru toate domeniile de proiectare.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *