free download 78 travel guides written by experts

“Experience 10” – un eveniment marca Event Plus

Event Plus a organizat evenimentul aniversar 10 ani Impression Graphics România ce a avut loc joi, 16 octombrie, la Palatul Regal (MNAR), Sala Tronului. Având la bază conceptul “Experience 10”, şi aplicând principiile arhitecturii de evenimente speciale, Event Plus a construit un eveniment corporate unic, subjugat simbolurilor «Pop Culture».
“Experience 10” are la bază cei 10 ani de prezenţă pe piaţa de producţie publicitară a Impression Graphics România şi înseamnă construcţia, cu ajutorul a 10 resurse inedite, a unei atmosfere generatoare de impresii unice. Întreaga structură a evenimentului şi-a propus “atingerea” tuturor simţurilor, fie că vorbim de cel vizual, tactil, auditiv, gustativ sau olfactiv şi “crearea” de impresii, acţionând într-un tot unitar.

“Prin acest eveniment, Event Plus, ca şi companie de event architecture, a avut ocazia de a-şi pune în practică, şi în valoare, ‹filosofia sa profesionala›. Suntem mai mult decât încântaţi că Impression Graphics România ne-a oferit această ocazie. Construcţia, designul realizat de echipa lui Ioan Big, procesul definit de la identificarea la îmbinarea celor 10 resurse creative pe tot parcursul evenimentului, cât şi caracterul inovator adus pe piaţa de evenimente corporate din România sunt elementele diferenţiatoare pentru Event Plus” a declarat Andreea Dumitru, Managing Director, Event Plus.

“Cei 10 ani ca lider de piaţă în industria producţiei tipografice de mari dimensiuni ne-au arătat că trebuie să fim unici în tot ceea ce facem. Evenimentul ce marchează aniversarea noastră nu avea cum să fie altfel, iar Event Plus ne-a depăşit aşteptările încă din momentul în care am început discutiile.” a declarat Geo Baraian, CEO Impression Graphics România.

 Resursele puse în jocul simţurilor au fost reprezentate de performeri specializaţi pe evenimente corporate şi componente absolut inedite ce redefininesc ambianţa. Multe dintre aceste resurse au fost aduse în premieră în România de către Event Plus, special pentru acest eveniment. Cele 10 “impresii” au fost reprezentate de: invitatul special – Jean Francois, « Extreme art painter », mai exact trendsetter-ul care a introdus arta ‘live’ in evenimentele corporatiste prin realizarea in cateva minute de picturi de mari dimensiuni, Fairy Light – un happening ce foloseşte efecte de lumini, coregrafie şi costume pentru a revela auditoriului contemporan scoala de dans a lui Loie Fuller, Liquid Light Show, Mood Squad, ‘cigar roller’, Scent MachinesTM, Optimusic Interactive bar, proiectul Colors A/V şi un show inedit de barmani & LED bars.

Arhitectura de evenimente este un concept profesional ce reuseşte să reunească într-un mod concis şi clar definit cele două componente: designul de evenimente şi managementul de evenimente. Un "arhitect de evenimente" este "un profesionist care cunoaşte în profunzime complexul proces al designului şi managementului de evenimente, căruia i se cere să proiecteze, să colaboreze şi să ofere consultanţă în managementul experienţelor evenimenţiale inovative, responsabile social, economic şi ecologic". Event Plus a realizat în cadrul acestui proiect, atât designul, cât şi managementul evenimentului aniversar Impression Graphics România.

Impression Graphics România este lider de piaţă în domeniul producţiei publicitare, deţinând o cotă de piaţă de aproximativ 30%. Impression Graphics România este specializată în producţii tipografice de mari dimensiuni şi este cunoscută pe piaţa din România ca prima “One Stop Shop Printing“, fiind furnizorul cu cea mai variată gamă de produse şi servicii. Impression Graphics România este parte a Impression Group, cel mai mare grup european specializat în producţia outdoor şi campanii promoţionale la punctul de vânzare.

Event Plus este prima companie de Event Architecture din România care combină experienţa cu creativitatea şi gândirea inovatoare, aducând competenţe de standarde europene în construirea conceptelor creative, şi combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente şi cu soluţiile tehnice în cadrul aceleiaşi companii. 

Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.event-plus.ro

Bucuresti, 17.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *