free download 78 travel guides written by experts

Executive Portable Hard Drive cu trei aplicatii software preinstalate

HDD portabil high-end cu viteză turbo

Verbatim lansează Executive Portable Hard Drive, un hard disk extern de 2.5" cu o capacitate de stocare de 500GB. Cele trei aplicaţii software preinstalate asigură rate de transfer sporite, sincronizarea datelor şi a directoarelor, şi funcţionalităţi de backup. Verbatim Executive este disponibil déjà şi este însoţit de o husă pentru transport gratuită.

Turbo Speed Software
Echipat cu software care aduce viteze turbo pentru portul USB, noul model Executive de la Verbatim atinge viteze de scriere/citire cu 25% mai mari decât hard disk-urile convenţionale cu conectare pe USB. Acest lucru este posibil datorită compresiei optimizate în timpul transferului de date.

Software pentru sincronizare
Software-ul Verbatim Sync prezent pe noul model Executive ajută în organizarea tuturor fişierelor: sincronizează contactele şi calendarul din Microsoft Outlook sau Windows Mail, dar şi fişierele, fotografiile şi filmele de pe un PC sau un laptop. Drept urmare, informaţia poate fi accesată oriunde, permiţând utilizatorilor să continue munca în orice locaţie de pe Glob. Metoda de criptare AES pe 128 de biţi criptează şi protejează datele printr-o parolă pentru a împiedica accesul neautorizat. 

Software pentru backup
Verbatim Executive este de asemenea echipat cu Nero BackItUp 4 Essentials pentru a asigura backup-uri de încredere. Dispozitivul nu are nevoie de alimentare suplimentară, energia necesară fiind asigurată de portul USB 2.0.

Pachetul conţine şi o husă de transport care protejează finisajul de cauciuc negru în timpul transportului.

Bucuresti, 16.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *