metalshow

Executive Development Program in Business Administration

la Universitatea BCR

Universitatea BCR (UBCR) a organizat luni, 15 octombrie a.c., festivitatea de absolvire a celei de a doua promotii a Executive Development Program in Business Administration (EDP).

UBCR Executive Development Program a fost creat din necesitatea de a dezvolta şi consolida capitalul uman al bancii, avand in vedere dinamica tot mai mare a mediului de afaceri şi în special a celui financiar bancar, precum si transformările ce se petrec în cadrul BCR. Programul EDP sustine membrii echipei manageriale in dezvoltarea abilitatilor de comunicare si management, dar si in definirea unui stil de leadership. “Impreună cu Grupul ERSTE dorim sa ne menţinem poziţia de lider pe piaţa romaneasa şi sa ne comparam cu cei mai buni la nivel internaţional. Pentru aceasta avem nevoie de programe de training de cea mai buna calitate. Dorim sa invatam de la cei mai buni profesori. Succesul fiecarei organizatii depinde de managementul resurselor sale. De aceea consideram ca este vital sa ne dezvoltam in mod continuu echipa manageriala, sa le intensificam competentele si abilitatile, pentru a ne creste si consolida performanta. Programul UBCR EDP este astfel conceput pentru a adauga valoare echipei executive, pentru a le pune la dispozitie cunostintele si tehnicile necesare pentru beneficiul final al clientilor nostri”, a declarat presedintele executiv al BCR, dr. Nicolae Danila.

De asemenea, cu acest prilej a fost dat startul si pentru a treia promotie EDP, constituita din 30 manageri executivi, care au astfel oportunitatea de a fi îndrumaţi de profesori renumiţi, avand in acelasi timp avantajul experienţei colegilor din promotiile anterioare.

EDP este realizat in colaborare cu HEC Montreal, cea mai importanta scoala de afaceri din Canada, prima institutie de invatamant din America de Nord cu tripla acreditare academica (nord americana, britanica si europeana), o prezenta constanta în topurile celor mai bune facultăţi care oferă programe de tip MBA, având peste 100 de ani de experienţă in domeniu. Programul este constituit din 11 module de seminarii ce abordeaza teme de mare actualitate, de la management general si elemente de strategie, la managementul relatiilor cu clientii, managementul angajatilor, managementul performantei, managementul schimbarii.

UBCR Executive Development Program a demarat in toamna anului 2005, odata cu lansarea oficiala a primei universitati corporative din România, Universitatea BCR.

Tot in cadrul acestui program au avut loc, si vor fi pastrate si in anul care urmeaza, conferintele sustinute de catre profesorii HEC, adresate cu preponderenta clientilor BCR, dorindu-se astfel sprijinirea programului de «Customer education» sustinut de Universitatea BCR.

Universitatea BCR a aparut din dorinta de a pune la dispozitia angajatilor conditii superioare de pregatire si de autodezvoltare, în stransa legatura cu managementul şi dezvoltarea carierei. Aceasta noua abordare a fost conceputa pentru a alinia procesul de invatare cu viziunea si strategia companiei, punandu-se accent pe instruirea continua a angajatilor.

Abordarea moderna se vede nu numai la nivelul conceptual dar si la nivelul implementarii. Astfel, sunt utilizate medii virtuale pentru invatamant la distanta, cu ajutorul carora sunt livrate module adaptate nevoilor particulare ale fiecarui utilizator atunci cand este nevoie si unde este nevoie, sunt organizate de asemenea echipe virtuale, grupuri virtuale de lucru, se pune accent pe coaching si mentoring.

UBCR este un facilitator al schimbarii, al colaborarii si al inovarii, furnizand cadrul pentru networking-ul creator de cunoastere.

Bucuresti, 15.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *