free download 78 travel guides written by experts

Exclusivitatile continua in Viva

În ediția de mai Mircea Badea si Carmen Brumă – Antrenament in 2

Pană acum au refuzat să apară împreună într-un pictorial, chiar dacă li s-au oferit mulți bani să o facă. Deși nu sunt adepții afișării publice a sentimentelor și relațiilor, Mircea Badea și Carmen Brumă au acceptat propunerea revistei VIVA! Și asta pentru că vor fi imaginea unei campanii împotriva sedentarismului pe care VIVA! o va demara pe 24 mai. Cei doi au un stil de viață sănătos și vor lupta alături de noi pentru ca sportul să devină “materie obligatorie” în viața tuturor. “VIVA! la Revolution!” vor striga Mircea și Carmen alături de alte vedete ce vor fi invitate să susțină “mișcarea” din 24 mai.

“Asta aștept eu de la această manifestare: să fie amuzantă. Sigur că nu se vor petrece mutații semnificative în mentalul colectiv, dar vom fi impreună, vom rîde și vom avea de ce să ne aducem aminte” ne declară Mircea Badea.

“Persoanele sedentare fac aproximativ 3000 de pași de dimineața până seara. Deși nu există un număr de pași valabil pentru toată lumea, experții propun cifra de 10 000 pentru o existență sănătoasă. Va invitam să-i facem împreună” afirmă Carmen Brumă.

A doua exclusivitate din ediția de mai o are ca protagonistă pe Diana Dondoe, celebrul top-model stabilit în SUA. Viva publică primul pictorial în locuința ei din New York, pe care o împarte cu Andrew, iubitul ei.

VIVA! împlineşte 10 ani şi cu această ocazie cititorii vor revedea imagini publicate cu ani în urmă şi vor afla povestea lor. Din mai 2009 până în mai 2010, Viva iși va intoarce cititorii în timp şi le va împrospăta memoria. Prima poveste îi are ca personaje pe Dan Bittman si Cristi Minculescu, în singurele fotografii în care cei doi apar împreună: un pictorial realizat în 2004.
 
Revista Viva este publicată în România de Edipresse AS România, un parteneriat între Grupul Edipresse şi Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din acţiuni. Compania editează în prezent: Avantaje, Elle, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Decoration, Viva!, Viva Auto, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Baby, Autobild, Lucru de mână, Povestea mea și Întâmplări Adevărate.

Bucuresti, 30.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *