free download 78 travel guides written by experts

Exclusiv! The Money Channel transmite in direct meciul lui Bute

Postul TV The Money Channel va transmite în direct, în exclusivitate în Romania, duminică dimineaţa, începând cu ora 04.00, meciul lui Lucian Bute cu Glen Johnson.

Proiectul transmiterii meciului de box nu putea fi realizat la The Money Channel fără sprijinul lui Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni.

Sorin Freciu, managing partner The Money Channel, a declarat: ”La Money Channel economia este viaţă, iar sportul este o componentă importantă a programului pe care dorim să-l impunem pe piaţa media. Money Channel aduce în viaţa telespectatorilor momente unice. Transmisiunea în direct a meciului lui Lucian Bute este un moment special pe care îl oferim cu drag telespectatorilor”.

Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a făcut declaraţii despre acest demers al postului TMC: „Sunt 70 la sută şanse ca meciul să se vadă la TV în România. Va fi un nume-surpriză”, a spus Obreja, conform ediţiei tipărite a cotidianului Evenimentul Zilei.

Cu ocazia acestui eveniment special, The Money Channel îşi schimbă programul şi va dedica o Ediţie Specială premergătoare galei de la Quebec, care va avea ca protagonişti invitaţi de marcă din lumea sportului: Octavian Pescariu şi Alexandru Ganci, comentatori de sporturi de contact la Eurosport.

Cu doar câteva zile înainte de meciul cu Glen Johnson, în care Lucian Bute îşi va apăra pentru a noua oară titlul mondial IBF, boxerul a primit o veste bună, pe care o aştepta din 2003, de când s-a mutat la Montreal. La 1 decembrie, Lucian va primi şi cetăţenia canadiană. „Nu voi renunţa niciodată la cetăţenia română. Sunt român şi aşa voi rămâne toată viaţa", a declarat Bute în momentul în care şi-a depus actele pentru a primi şi cetăţenia canadiană.

The Money Channel este sursa dvs de ştiri. Informaţiile actualizate, analizele, verificate şi subiectele realizate în exclusivitate sunt atuurile care impun acest post de televiziune în peisajul mediatic actual. Grila de toamnă a postului oferă informaţii diverse, pentru o categorie largă de public. The Money Channel tratează, pe langa subiectele economice curente si cele socio-culturale, sportive şi chiar de lifestyle inteligent, într-o manieră proprie. Pentru cei din business, postul de televiziune oferă informaţii specializate şi tratează economia dint-un spectru profesionist.

Însă, cei 5 ani de existenţă pe piaţa din România ne-au demonstrat că… ECONOMIA ESTE VIAŢĂ, că toate evenimentele economice au impact direct asupra individului, dar şi că orice aspect din realitate poate fi tratat din perspectivă economică.

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *