free download 78 travel guides written by experts

Exclusiv: Lucian Bute revine in Romania la Money TV

Money TV va transmite în direct pentru România, meciul dintre Lucian Bute şi Denis Grachev. Televiziunea a obţinut drepturile de difuzare ale galei din 3 noiembrie de la Montreal, Quebec, Canada.

În cadrul aceleiaşi gale, telespectatorii vor putea urmări un alt român în ringul de box: Dinu Bogdan care se va lupta cu Eric Martel Bahoeli.

Andreea Negru, Director Editorial Money TV declară: "Vrem să continuăm tradiţia de a transmite astfel de evenimente sportive unice pentru România către telespectatorii români. Am reuşit şi de această dată să obţinem drepturile de difuzare pentru gala de la Montreal. Este unul dintre cele mai aşteptate momente pentru iubitorii sportului şi susţinătorii performerilor români. Nu-mi rămâne decât să le urez succes pugiliştilor noştri”.

La rândul său, Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja declară: “Sunt fericit că Money TV continuă şirul transmisiilor în care Lucian Bute onorează România, oferind astfel şansa românilor de a urmări în direct meciul campionului”.

Pentru ca telespectatorii Money TV să primească cele mai noi informaţii despre atmosfera dinaintea disputei din ring, televiziunea îşi va adapta programele pentru acest eveniment.

Money TV va difuza o serie de ediţii speciale premergătoare galei de la Montreal, unde telespectatorii vor putea vedea în exclusivitatea imagini de la antrenamente şi vor auzi declaraţii de la Lucian Bute şi de la toţi cei implicaţi în desfăşurarea acestui meci.

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *