metalshow

Exclusiv in Romania, URBB a lansat Tuborg Tropical

Compania United Romanian Breweries Bereprod a intrat la mijlocul lunii iunie pe segmentul berilor cu arome, prin lansarea Tuborg Tropical. Noul produs este imbuteliat si comercializat exclusiv in Romania, in urma unor cercetari de piata care au relevat combinatia ideala a berii Tuborg si a sucului de fructul pasiunii si lime.

"Prospectam de ceva timp posibilitatea introducerii unei beri speciale in portofoliul nostru, iar cercetarile efectuate ne-au ajutat sa identificam cea mai buna varianta a noului produs – combinatia de fructul pasiunii si lime fiind unica pe piata din Romania. In plus, suntem singura tara in care se produce si se comercializeaza aceasta extensie a marcii Tuborg, dintre toate cele peste 100 tari in care se gaseste berea Tuborg.", a declarat Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing URBB.

Berea Tuborg Tropical va fi prezenta pe piata pana in luna septembrie, fiind un produs adresat atat femeilor cat si barbatilor, ideal de consumat in perioada estivala. URBB estimeaza ca vanzarile de Tuborg Tropical vor reprezenta 5% din totalul vanzarilor de bere Tuborg in perioada iulie-septembrie.

In perioada imediat urmatoare, noul produs va fi promovat printr-o campanie 360: TV, online, presa, sampling si activari pe litoral, totul sub sloganul "Open for summer fun!".

Cu un continut de alcool de 4.6%, Tuborg Tropical va fi disponibila in key accounts, magazine de proximitate si HoReCa, in variantele 0.33 litri (sticla si doza sleek) si 0.5 litri (doza).

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *