free download 78 travel guides written by experts

Exclusiv in Romania: un altfel de Bucuresti

Cristian Tabără şi echipa sa descoperă casa cea mai veche din capitală, sâmbătă, 17 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+

În ediţia din 17 mai, Cristian Tabără şi echipa sa de drumeţi se întorc în Bucureşti. Dar nu pentru a lua o pauză în filmări şi în găsirea de locuri interesante pentru telespectatori, ci dimpotrivă, pentru a le descoperi un altfel de Bucureşti. Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc Exclusiv în România online, pe TVR+, au şansa să cunoască, sâmbăta aceasta, de la ora 18.00, alte obiective demne de văzut şi admirat.

Pornind de la cea mai mare clădire din Europa (şi a doua ca mărime din lume), Palatul Parlamentului, echipa emisiunii cutreieră pe străzi mai puţin cunoscute, unde descoperă casa cea mai veche din capitală şi Muzeul Hărţilor şi Cărţii Vechi – unicat între muzeele Europei.

O vizită prin Bucureşti nu poate ocoli trecutul lui, astfel că realizatorul TVR şi echipa Exclusiv în România se opresc şi la un muzeu în aer liber: Cimitirul Bellu, cel care dezvăluie o parte fascinantă din istoria oraşului.

Şi tot în ediţia din această săptămână, telespectatorii TVR ajung, împreună cu Cristi Tabără, la forturile din jurul Bucureştiului şi află lucruri noi despre viitoarea Rezervaţie Văcăreşti, o zonă sălbatică din mijlocul oraşului, unică în România, care va deveni, probabil, în curând, parc natural.

Toate aceste locuri pe lângă care trecem adesea fără să le remarcăm, dar care merită întreaga noastră atenţie, pot fi văzute în ediţia Exclusiv în România difuzată sâmbătă, pe 17 mai, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe şi www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

O emisiune de Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *