free download 78 travel guides written by experts

„Exclusiv in Romania” – final de sezon

Cristian Tabără găteşte o iahnie de caracatiţă cu coconari, sâmbătă, 14 iunie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+

Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc emisiunea realizată de Cristian Tabără online, pe TVR+, sunt invitaţi, pe 14 iunie, de la ora 17.00, la ultima ediţie Exclusiv în România din acest sezon.

Echipa emisiunii încearcă, în această sâmbătă, să împletească cele mai frumoase reportaje ale ultimului sezon cu cele mai interesante reţete româneşti. Şi, pentru că este vorba de o ediţie aniversară, ea este sărbătorită împreună cu Amalia Consulea, bucătarul şef de la restaurantul Zexe, iar Cristian Tabără găteşte pentru telespectatorii săi o reţetă tradiţională românească de la 1871: iahnie de caracatiţă cu coconari.

Vă mai amintiţi de cursele de sănii trase de câini husky, de tulnicăresele din Apuseni sau de ansamblul Chipăruşul de la Nereju? Toate acestea, într-o ediţie… cu adevărat „best of” Exclusiv în România, difuzată pe 14 iunie, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 17.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

O emisiune de Cristian Tabără
Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

Bucuresti, 11.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *