free download 78 travel guides written by experts

Exclusiv CRISTALE ! – Marele Targ de Craciun

Cea mai mare expozitie cu vanzare a anului, oferita de Muzeul National de Geologie.

Inainte de Craciun, incepand cu 19 Decembrie, Targul de cristale, podoabe, bijuterii si articole de decoratiuni interioare din cristal si flori de mina va ofera sansa de a face cele mai minunate cadouri celor dragi.

Peste 16 expozanti din tara si 8 expozanti din strainatate vor oferi cele mai frumoase piese: bijuterii, sfere sau geode.

Dan, specialist in cristaloterapie: "Ma bucura ca sunt din ce in ce mai multi oameni care privesc cristalele dincolo de valoarea lor estetica. Deja este notoriu ca citrinul aduce bani in casa sau in firma, ametistul liniste si pace. Sanatatea si dragostea pot fi si ele "ajutate" de cristale. Acest targ ofera atat posibilitatea achizitionarii, cat si consiliere in domeniu. Ii felicit pe organizatori"

Madalina Nailia, referent Relatii Publice: "Daca aveati indoieli asupra cadourilor de Craciun, aici veti gasi o solutie. Nu exista nimic mai minunat decat ceea ce Natura insasi a creat. Si daca intervine mana artistului, atunci avem cadoul perfect. Il puteti gasi la acest targ la preturi incredibil de mici"

Veti putea admira sau cumpara bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, si minunate obiecte de decor interior: cristale, geode si flori de mina. Cristalele sunt extrase si prelucrate in bijuterii, sau oferite in stare naturala si provin din regiunile miniere romanesti precum: Baia Mare, Brad, Rosia Montana, Ocna de Fier sau din cele mai indepartate colturi ale lumii: Brazilia, Chile, Afganistan, SUA, Canada, India, Australia, Africa de Sud.

Expozitia este deschisa zilnic, in perioada 19 – 21 decembrie 2008, in intervalul orar 10.00 – 18.00. Pretul de acces este de 6 lei.

Bucuresti, 19.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *