Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Excelenta programelor de rebranding dezvoltate de BrandTailors pentru Tiriac Holdings

si Naturlich, recunoscuta la nivel global

Deja consacrată pentru expertiza în domeniul branding-ului de produs, BrandTailors dobândeşte în 2012 recunoaştere internaţională pentru excelenţa programelor sale de corporate branding. Proiectele dezvoltate pentru Naturlich şi Ţiriac Holdings au fost premiate anul acesta cu două trofee de Aur şi unul de Bronz în cadrul Transform Awards şi cu distincţia Merit la Rebrand 100 Global Awards, ambele competiţii certificând succesul şi valoarea celor mai reuşite proiecte de repoziţionare şi transformare de brand din industria europeană şi globală de branding.

„Ţiriac Holdings este cel mai valoros grup de companii autohtone care să fi trecut vreodată printr-un proces de re-branding alături de o firmă românească de consultanţă de brand. Am abordat acest proiect cu o seriozitate profesională demna de încrederea cu care am fost investiţi de poate cel mai mare antreprenor pe care l-a dat România contemporană, domnul Ion Ţiriac. Aşa că, mă aşteptam ca efortul de doi ani al echipei BrandTailors, care a câştigat acest proiect în urma unei licitaţii, să fie răsplătit de juriul Transform Awards.” – Beatrice Daniş, Managing Partner

În cadrul Transform Awards, programul de rebranding pentru Ţiriac Holdings a fost premiat cu Aur la categoria Best Rebrand by Region: Eastern Europe şi cu Bronz la categoria Best Brand Consolidation. Tot în cadrul Transform Awards, proiectul Naturlich a primit trofeul de Aur la categoria Best Creative Strategy, fiind, de asemenea, recompensat cu distincţia Merit la REBRAND 100 Global Awards, alături de 32 dintre cele mai importante programe dezvoltate de companii de branding renumite la nivel mondial, precum Landor Associates, MetaDesign şi Lippincott.

„Tranformarea lanţului de magazine 2B în brand-ul de retail Naturlich chiar merita un premiu Transform Awards pentru strategie creativă. Începând cu crearea numelui şi trecând mai departe la retorică de brand şi limbaj vizual, proiectul respiră un nivel de creativitate pe care-l întâlneşti foarte rar pe piaţa de branding românească. Mă bucură faptul că proiectul a fost premiat şi la REBRAND 100, certificând, astfel, că o abordare creativă aduce rezultate economice peste aşteptări. Mulţumesc, în numele echipei mele, clientului care a dat dovadă de mult curaj şi capacitate de a încălca regulile impuse în această categorie!” – Beatrice Daniş, Managing Partner

Participarea BrandTailors în cadrul celor două competiţii s-a făcut cu proiectele Ţiriac Holdings şi Naturlich. BrandTailors se află la prima înscriere în competiţia Transform Awards şi deţine în total şapte premii la REBRAND 100 Global Awards câştigate de-a lungul ultimilor patru ani.

Membrii echipei BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea proiectelor câştigătoare la Transform Awards 2012 şi REBRAND 100 Global Awards 2012 sunt: pentru Naturlich – Anca Tăzlăoanu, Andreea Florea, Beatrice Daniş, Ionuţ Militaru, Mihai Părpălea şi Ovidiu Pop; pentru Ţiriac Holdings – Alina Crangă, Beatrice Daniş, Bianca Dumitraşcu, Diana Papuc, Ilinca Apetrei, Ionuţ Militaru, Janos Kurko, Lehel Mor Mako, Mihai Părpălea, Monica Dumitriu şi Ovidiu Pop.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *