free download 78 travel guides written by experts

Evolio lanseaza noile GPS-uri: Receptie imbunatatita si ghiduri de calatorie incluse

Compania Televoice a anunțat astăzi lansarea noilor GPS-uri Evolio Mini și Evolio Preciso, GPS-uri cu ecrane de 4,3 respectiv 5 inchi, bazate pe cel mai nou receptor GPS, MSB 2521, produs de compania taiwaneză Mstar Semiconductor.

Noile GPS-uri sunt echipate cu procesoare cu frecvență de 500 Mhz, 128 MB memorie RAM DDR2 și memorie de stocare 4GB Flash SSD. Receptorul MSB 2521 asigură, prin tehnologia multi-patch, protecție suplimentară la bruiajul generat de alți emițători de radiofrecvență și sensibilitate mărită la semnalul de satelit.

Noua gamă de GPS-uri de la Evolio vine preinstalată cu ebook-uri ce conțin ghiduri de călatorie pentru cele mai vizitate țări din Europa: Anglia, Austria, Benelux, Bulgaria, Cehia, Croația, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Spania, Turcia și Ungaria.

GPS-urile Mini și Preciso beneficiază de actualizare gratuită online a hărților, punctelor de interes și camerelor radar.

Prețurile sunt cuprinse între 449 lei – pentru Evolio Mini, și 499 lei – pentru Preciso, având preinstalată harta Full Europa 2012.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *