free download 78 travel guides written by experts

Evernote Meetup, oportunitatea de a-l intalni pe Phil Libin

Evernote, una dintre cele mai admirate companii din Silicon Valley, fiind desemnată “Compania anului” 2011 de către Inc. Magazine, organizează un eveniment dedicat comunității locale de antreprenori, developeri și utilizatori Evernote.

Evernote Meetup va avea loc miercuri 7 noiembrie, începând cu ora 18:00 la The HUB Bucharest.

Participanții au șansa să îl cunoască pe Phil Libin, CEO Evernote, companie evaluată la 1 miliard de dolari. Fondator și președinte a două companii de internet care au ajuns la succes – CoreStreet și Engine 5, Phil conduce în prezent Evernote, serviciul care ajută peste 40 de milioane de oameni din toată lumea să își amintească tot ce este valoros în viața lor de zi cu zi.

De asemenea, invitat este și Gabriel Coarnă, Evernote Clearly Architect. În anul 2009, Gabriel a lansat Readable – o extensie de browser care transformă articolele de pe website-uri și bloguri într-un text curat și ușor de citit. Anul trecut, Readable a fost achiziționat de Evernote, și tehnologia dezvoltată de Gabriel a constituit baza pentru Evernote Clearly.

Evenimentul se va desfășura sub forma unei sesiuni de întrebari și răspunsuri. Paul Renaud va fi moderatorul evenimentului. Paul este Business Coach de top în domeniile marketingului și al strategiei, are peste 25 de ani experiență, și a ocupat diverse funcții de conducere în companii din 10 țări – inclusiv Connex (Vodafone) și Romtelecom în România.

Participarea se face doar pe bază de invitație. Solicită mai multe informații la roxana.avadanei@gmail.com

Bucuresti, 31.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *