free download 78 travel guides written by experts

Event Plus continua seria Blue Moods

Angela Brown & The Blues Wire în premieră la Bucureşti

Joi, 19 iunie, la Hard Rock Cafe Bucharest, compania de event arhitecture, Event Plus, a organizat recitalul Angela Brown în acompaniamentul trupei The Blues Wire.  Evenimentul a fost cel de-al patrulea din seria de anotimpuri ale Blues-ului, „Blue Moods”. Atât Angela Brown cât şi trupa The Blues Wire s-au aflat pentru prima dată în faţa publicului din România. Cântăreaţa a reuşit, prin vocea sa şi prezenţa scenică, să impresioneze iubitorii de blues prezenţi la concert si sa le ofere un recital memorabil, in stilul ei caracteristic.

“Sunt bucuroasă că am fost invitată să particip la seria de concerte Blue Moods organizată de Event Plus şi de ocazia de a cânta în faţa publicului din România. Am înţeles că şi Bob Brozman, Sugar Blue şi Louisiana Red au concertat anterior în cadrul acestei serii de evenimente. Sunt artişti pe care îi apreciez foarte mult şi pe care îi consider prietenii mei. Felicit Event Plus pentru iniţiativa lor de promovare a blues-ului autentic” a declarat Angela Brown.

“Am fost plăcut impresionati de legătura pe care Angela Brown a reuşit să o creeze cu publicul prezent. Încă o dată, blues-ul a dovedit că poate crea emoţii puternice. A fost un eveniment cu adevărat special.” a declarat Ioan Big, Head of Design, Event Plus.

Considerată o adevarată divă a blues-ului internaţional, Angela Brown este o cântăreaţă de raw şi swing blues, originară din Chicago ce în anul 2000 a primit titlul de “Cea mai bună artistă de blues” în Marea Britanie. Celebră pentru vitalitatea şi vocea sa impresionantă şi având în spate o şcoală de gospel, Angela Brown a împărţit scena de-a lungul carierei sale cu nume mari ale blues-ului, printre care pianistul Little Brother Montgomery, Lovie Lee, B.B. King, sau Long John Baldry, numele ei fiind inclus în enciclopedii alături de legendele vii ale acestui gen muzical.

Trupa The Blues Wire este considerată de către critici drept cea mai bună trupă de blues din Europa. The Blues Wire au cântat alături de Louisiana Red, Katie Webster, John Hammond, Larry Garner, Big Jay McNeely, precum şi în deschiderea unor concerte susţinute de Buddy Guy, James Cotton, Albert King, Otis Rush, the Yardbirds şi The Fabulous Thunderbirds.

Evenimentul se înscrie în seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, pe care Event Plus a iniţiat-o în toamna anului 2007 (concertul Sugar Blue). Din aceeaşi serie fac parte concertul Louisiana Red şi recitalul Bob Brozman, care au avut loc în luna martie 2008. Blue Moods este o platformă specială, dedicată iubitorilor de blues, care îşi propune să aducă în prim plan nume sonore, legende ale acestui gen muzical.

Bucuresti, 22.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *