Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Event Plus are o cifra de afaceri de peste 350.000 euro

După primele şase luni de activitate

Compania Event Plus, lansată în iunie 2007, a obţinut o cifră de afaceri de peste 350.000 euro, după primele şase luni de activitate şi preconizează pentru anul 2008 o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro. Din momentul lansării până în prezent, compania a investit peste 150.000 euro în echipamente şi resurse umane reuşind să câştige în această perioadă clienţi atât din rândul companiilor multinaţionale, cât şi al instituţiilor publice: Autoitalia (Fiat), British American Tobacco, Ministerul Afacerilor Externe, Staer, Ministerul Apărării Naţionale, GarantiBank, Japan Tobacco International (Winston), Brown – Forman (Jack Daniel’s), Philip Morris România (Parliament).

Ioan Big, Managing Partner Event Plus a declarat: „Succesul de care s-a bucurat compania Event Plus încă din momentul intrării pe piaţa românească ne îndreptăţeşte să considerăm că, prin lansarea ei, am răspuns cerinţelor unui public conştient de imperfecţiunile pieţei româneşti de profil. În acest moment suntem în situaţia de a ne selecta clienţii în funcţie de potenţialul creativ al proiectelor şi de deschiderea acestora către folosirea de  resurse inovatoare”.

„Ne bucură mult reputaţia pe care şi-a câştigat-o Event Plus în mai puţin de şase luni de activitate. Compania noastră a adus un concept nou în România – arhitectura de evenimente, concept ce reuneşte designul cu managementul evenimentelor speciale. Acest lucru a  apărut ca o consecinţă firească a faptului că, după mai bine de zece ani, clienţii încep să devină din ce în ce mai sofisticaţi, cerinţele lor pentru proiectele de evenimente speciale şi platforme de imagine neconvenţionale devenind din ce în ce mai complexe”, a completat Leon Ramaekers, Senior Partner, Event Plus.

Event Plus este prima companie de Event Architecture din România care combină experienţa cu creativitatea şi gândirea inovatoare, aducând competenţe de standarde europene în construirea conceptelor creative, şi combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente şi cu soluţiile tehnice în cadrul aceleiaşi companii. Este singura companie de evenimente din Balcani ai cărei manageri sunt membri ai International Special Events Society, cea mai prestigioasă asociaţie din domeniu. 

Acţionariatul Event Plus este româno – belgian, fiind alcătuit din Sorin Fodoreanu, Ioan Big şi Leon Ramaekers – Belgia. Începând cu anul 2008 structura acţionariatului se va completa cu participarea unei companii daneze de event management.

Structura managerială curentă a companiei Event Plus este formată din: Sorin Fodoreanu – Preşedinte, Ioan Big – Managing Partner, Leon Ramaekers – Senior Partner, Andreea Dumitru – Managing Director.

Echipa extinsă a Event Plus cuprinde peste 30 de project manageri.

Bucuresti, 14.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *