free download 78 travel guides written by experts

Event Plus a organizat lansarea noului album George Baicea

“Vintage Stories: Jamming in Germany”

Compania de event architecture, Event Plus, cu sprijinul A&A Records, a prezentat joi, 13 noiembrie 2008, la Hard Rock Cafe Bucharest, cel de-al patrulea album solo George Baicea: “Vintage Stories: Jamming in Germany”. Albumul este înregistrat live în timpul turneului din Germania din anul 2006, avându-i ca invitaţi pe Wolfy Ziegler la bas şi Adrian Militaru – tobe. George Baicea a oferit un spectacol memorabil împreună cu Cătălin Răsvan şi Nicu Georoiu, actualii membri ai Blues Bandului George Baicea, Raul Kusak la clape şi invitatul său special, Steve Clarke. Artistul a încântat auditoriul cu coveruri de pe noul său album precum: Hey Joe, Third Stone From the Sun, Cold Shot, Tin Pan Alley sau Mary Had a Little Lamb. Toate melodiile lui George Baicea au fost interpretate într-un mod original, plin de feeling şi profunzime, reuşind să pătrundă în inimile iubitorilor de blues cu stilul său unic de Blues-n-Funk.  

„A fost un alt eveniment superb din seria celor dedicate acestui gen de muzică, iar cei care au fost la concertul de la Hard Rock Cafe s-au convins din nou de acest proiect.
George Baicea Blues Band a demonstrat şi pe scenă că aprecierile de până acum nu sunt gratuite sau … amicale. Repertoriul ales a surprins prin abordare, improvizaţia solourilor le-a dat satisfacţie cunoscătorilor şi până la urmă toată lumea a fost fericită. Mai ales cei pentru care Hendrix, Stevie Ray Vaughan sau Cream înseamnă ceva … Încă ceva: când vezi ca un muzician străin, experimentat precum basistul Steve Clarke se înţelege perfect pe scenă cu alţi câţiva muzicieni români, înseamnă că totul este perfect. Şi va mai fi şi cu alte ocazii. Până mai învaţă şi alţii din experienţele altora, ne bucurăm de ce avem. Restul e plăcere !", a declarat Dan Alexandru, Creative Booking Director Event Plus.

“Încă o dată, soundul rafinat şi sofisticat al blues-ului a strans laolalta un numar impresionant de iubitori ai genului, aproximativ 300 de spectatori asistand la un recital memorabil. Suntem încântaţi că am avut prilejul să organizăm acest eveniment, demarând totodată şi o colaborare de lungă durată cu George Baicea” a declarat Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus.

Bucuresti, 16.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *