free download 78 travel guides written by experts

Event Plus a deschis portile City Park Mall Constanta

Compania de event arhitecture, Event Plus, a organizat evenimentul de lansare a City Park Mall din Constanţa. Conceptul evenimentului de lansare a fost declinat independent pe categorii diferite de public ţintă, având ca obiectiv crearea unui program special ce a cuprins o serie de activităţi şi evenimente reunite sub deviza "Mai Mall decât atât nu se poate!"

Tăierea panglicii a fost precedată de un concert extraordinar Holograf, susţinut în incinta exterioară a City Park Mall. Porţile noului mall au fost deschise oficial la ora 15.00, când au fost înmânate 5000 de CD-uri Holograf, în ediţie limitată, special editate cu ocazia deschiderii centrului comercial. Cu acest prilej a avut loc şi o sesiune de autografe acordate de către membrii trupei. În paralel, în incinta mall-ului au avut loc o serie de manifestări menite să marcheze această ocazie: concerte ale artiştilor Anda Adam, Ana Lesko, Bordo şi Andreea Balan, animaţii pentru copii, manifestări teatrale pe picioroange, fashion show-uri organizate în colaborare cu Alin Gălăţescu, în cadrul cărora au fost prezentate colecţii ale unor branduri celebre, sesiuni demo de make-up şi o tombolă cu premii.

Un moment special adus în premieră în Constanţa de către Event Plus, Dance Heads, a încântat primii vizitatori ai City Park Mall din Constanţa. Conceptul de Dance Heads suprapune capetele participanţilor peste corpurile unor dansatori profesionişti în timp ce invitaţii cântă pe unele dintre cele mai cunoscute melodii ale tuturor timpurilor. Efectul este completat de background-ul animat în întregime.

„În organizarea evenimentului am asigurat servicii integrate de event planing, event design şi event management. Succesul evenimentului a avut la bază atât experienţa echipei Event Plus cât şi deschiderea clientului către folosirea de resurse inovatoare”, declară Andreea Dumitru, Managing Director, Event Plus.

„Organizarea evenimentului de deschidere a City Park Mall din Constanţa a fost un succes, acest lucru fiind dovedit de miile de vizitatori prezenţi în ziua deschiderii. Când am lansat către Event Plus provocarea de a organiza acest eveniment, am ştiut că lăsăm această sarcină în mâinile unor profesionişti” a declarat dl. Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Group Romania.

City Park Mall Constanţa este un proiect al Neocity Group situat în zona Parcului şi Lacului Tăbăcăriei. Lucrările de construcţie la City Park Mall din Constanţa au demarat la începutul anului 2006, reprezentând o investiţie totală de 70 de milioane Euro. Design-ul complexului comercial integrează magazine, restaurante şi spaţii de distracţie. Construcţia este dezvoltată pe trei niveluri, cu o suprafaţă totală construită de 59.000 mp, din care suprafaţa inchiriabilă approximativ 25.500 mp, la care se adaugă zona de parcare cu peste 1.000 de locuri.

Bucuresti, 05.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *