Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Event Cafe 5 si Event Bazar revin – Hot ca la inceput in The Buddhist

23 noiembrie a consemnat revenirea pe piata evenimentelor de business a Event Café, primul eveniment adresat organizatorilor de evenimente, dar si clientilor acestora.

In cel mai “hot” club din oras, The Buddhist, Event Café a sunat din nou adunarea organizatorilor de evenimente si a Event Managerilor din companii. A fost o seara fierbinte, o seara a revenirilor si a conceptelor noi.

Asfel, am avut parte de o reprezentatie autentica de capoeira din partea Safari Style, de elegant data de serviciile oferite din nou de catre Fun Casino si, evident, de un spectacol incendiar din partea casei, asa cum numai la The Buddhist se poate vedea.

Event Café nu a fost singurul come back al serii, fiind anuntat si numarul lunii decembrie al Event Bazar, un numar care puncteaza revenirea in forta a conceptului care a adus prima revista de Event Management din Romania.

Astfel, coperta numarului din decembrie al Event Bazar va fi tinuta de Mihaela Radulescu, artizanul celor noua editii de success ale balului Floare de Colt al Hospice.  Veti afla cum se strang 100.000 de euro pentru caritate in perioada de criza si multe alte subiecte interesante in paginile Event Bazar.

Iar acum, ca tot am vorbit de caritate si de reveniri, Event Café 6, al lunii decembrie va propunem sa facem impreuna o fapta buna in beneficiul Casei Ioana, cel mai vechi proiect de CSR al Event Bazar.

Despre viitoarea editie Event Café aflati mai multe de pe www.eventbazar.ro .
Va multumim din nou ca ati fost alaturi de noi si, evident, va asteptam la cat mai multe Event Café!

Bucuresti, 26.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *