free download 78 travel guides written by experts

Evensys si Vodafone prezinta Webstock 2010

Pentru al treilea an consecutiv, comunitatea online din Romania are un bun prilej sa se reuneasca la mijlocul lunii septembrie. Pregatirile pentru Webstock 2010, cea mai mare conferinta locala de social media, au intrat in linie dreapta. Evenimentul se va desfasura anul acesta pe 16 septembrie la Radisson Blu Hotel si va oferi sub tematica “Future of Social Media” cele mai importante tendinte de dezvoltare si resurse de care dispun noile platforme de comunicare devenite din ce in ce mai influente.

Webstock este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala editie se bucura de sustinerea partenerilor LG si Avon si a sponsorului Petrom.

“Evenimentele construite in jurul unor teme actuale si de interes pentru public cresc aproape exponential in primii lor ani de existenta. Cam asa se intampla si cu Webstock, care probabil va atinge un record de audienta in 2010. Pentru Vodafone, Webstock este o buna ocazie de a interactiona cu utilizatorii sai, de a incuraja schimbul de idei, creativitatea si integrarea canalelor online si social media in strategiile de comunicare ale companiilor”, sustine Lidia Solomon, Director Corporate Communications, Vodafone Romania.

Pe parcursul unei zile de conferinte si workshop-uri interactive cu renumiti specialisti internationali si locali, Webstock va aduce un mix al celor mai in voga instrumente, strategii de promovare si oportunitati din zona digitala, social media, advertising si web, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu.

Ca in fiecare an, evenimentul gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultima vreme pe piata locala. Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei – Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging campaigns, Microblogging projects, Facebook fan pages, Facebook applications, Special projects si "Others".

Ca si la editiile anterioare, platforma online a evenimentului se relanseaza intr-o noua forma cu ajutorul MB Dragan.

“Webstock a devenit un eveniment de referinta pentru online-ul romanesc. Acoperind aproape toate zonele care tin de digital, retele sociale, bloguri, comunicare, antreprenoriat online sau resurse web, evenimentul ofera internautilor o experienta completa. Daca anul trecut am avut parte de un eveniment-maraton care a inclus conferinte, prezentari si workshopuri tematice, dar si o gala cu premii, in 2010 agenda va fi cel putin la fel de complexa si de interesanta. Ne propunem, de asemenea, sa aducem un plus de creativitate si interactivitate prin imbogatirea prezentei in social media si marirea comunitatii create in jurul Webstock”, declara Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Intreg evenimentul va fi transmis live pe internet cu sprijinul Radio Lynx. Cei interesati sa participe la eveniment pot gasi detalii despre modalitatile de inscriere pe: www.webstock.ro

Pentru a fi la curent cu stirile despre eveniment si a interactiona cu fanii Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstock10) sau pagina de Facebook a organizatorului (www.facebook.com/evensys).

Bucuresti, 19.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *