free download 78 travel guides written by experts

Evensys prezinta Optimism 2009- Cum sa privim partea pozitiva a vietii?

Cum contribuie optimismul la succesul pe plan profesional si personal depotriva? Ce resurse trebuie mobilizate pentru a adopta zi de zi o atitudine pozitiva? Ce anume motiveaza oamenii optimisti sa mearga mai departe si sa priveasca viitorul cu incredere?  

Angajament, motivatie si gandire pozitiva vor fi cuvintele-cheie in cadrul Optimism 2009, un eveniment inedit marca Evensys, organizat in parteneriat cu Gusto Pufuleti, pe data de 8 iulie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Gusto, liderul pietei de pufuleti din Romania, deruleaza in prezent o ampla campanie de comunicare pro-optimism, fiind astfel partenerul ideal al initiativei Evensys. Prin campania derulata, Gusto isi propune sa readuca romanilor zambetul pe buze in aceste vremuri economice instabile si sa le insufle o doza de seninatate si voie buna, misiune la care evenimentul Optimism 2009 adera cu maxima convingere.

Trei sesiuni interactive vor include discutii si prezentari cu si pentru oameni ce cred in puterea optimismului. Lista vorbitorilor va reuni persoane din domenii variate de activitate, invitate sa ofere celor prezenti sfaturi si idei pentru abordarea unei atitudini energice si optimiste, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. 

Evenimentul se va incheia cu o sesiune deschisa, intitulata User Generated Optimism, ce lanseaza o provocare tuturor optimistilor dornici sa impartaseasca si altora in cadrul unei scurte prezentari propriile secrete pentru o atitudine pozitiva. Cei interesati pot trimite solicitarile lor la office@evensys.ro, mentionand in mail tema pe care ar dori sa o abordeze.

“Traversam in prezent o perioada nesigura, in care criza si consecintele ei au devenit parca laitmotivul discutiilor noastre zilnice. De aceea, mai mult ca niciodata, oamenii au astazi nevoie de optimism pentru a se mobiliza si orienta cu adevarat catre obtinerea de rezultate si identificarea de solutii inteligente. Ne dorim ca Optimism 2009 sa ofere un imbold in aceasta directie si speram ca discutiile purtate in cadrul evenimentului sa fie un motiv de relaxare si, totodata, o sursa de inspiratie pentru toti participantii” afirma Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys.

Alimentat de Gusto, Optimism 2009 este de asemenea sustinut de Eventive si de Liga Optimistilor. Intregul eveniment va fi transmis online, cu sprijinul Radio Linx.

Pentru informatii complete despre program si vorbitorii invitati, puteti vizita //www.optimism2009.evensys.ro/

Bucuresti, 30.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *