Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Evenimentul zilei intinereste, la 20 de ani de la lansare

Incepand de azi, 9 aprilie 2012, publicatia Evenimentul zilei apare intr-un format nou, cu un layout modern si mai accesibil cititorilor.

Publicatia generalista, ce apartine Editurii Evenimentul zilei si Capital, are o grafica noua, adaptata nevoilor cititorilor, si aduce in prim-plan bulina, elementul grafic care a consacrat ziarul.

“Evenimentul zilei este una din publicatiile cunoscute ca fiind orientate catre opiniile cititorilor si care isi adapteaza continutul in functie de acestia. In acest sens, si structura informatiei s-a modificat, pentru un mai bun si usor acces la materialele publicate. Evenimentul zilei este intr-o continua evolutie, atat din punct de vedere al echipei, pentru ca suntem in cautarea celor mai buni jurnalisti, cat si din punct de vedere grafic, deoarece stim ca layout-ul ofera plus valoare informatiei”, a declarat Vlad Macovei, redactor-sef Evenimentul zilei.

La 20 de ani de la lansare, Evenimentul zilei a trecut printr-o serie de modificari grafice, ce au rolul de a-l intineri si de a-l apropia de cititori. Grafica este realizata de Marian Toader, Project manager, si Robert Grigore, Art-director. Marian Toader este cel care a schimbat fata "Evenimentului zilei" si acum patru ani.

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *