free download 78 travel guides written by experts

Evenimentele Editurii ART la prima editie a Salonului de carte Bookfest Timisoara: 15-17 martie 2012

Începând din acest an, Salonul de carte Bookfest va avea şi o ediţie timişoreană. Târgul va avea loc în perioada 15-17 martie 2012, în incinta Centrului Regional de Afaceri Timiş (CRAFT), situat în Sala Polivalentă (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22), în intervalul orar 10.00-20.00. Intrarea este liberă.

Editura ART se află alături de cititorii timişoreni şi, împreună cu Librăria Cartea de nisip, a pregătit o serie de evenimente şi de surprize destinate atât adulţilor, cât şi copiilor. Pe lângă preţurile promoţionale pentru toate titlurile apărute la Editura ART, de care vă puteţi bucura în această perioadă, vă invităm şi la următoarele evenimente:

Joi, 15 martie, începând cu ora 18.00, vă aşteptăm la o lectură din volumele seriei Prima dată.

Vor citi:
Lavinia Bălulescu
Robert Şerban
Radu Pavel Gheo

Lectura va avea loc în spaţiul de evenimente al salonului de carte.

Parteneri media:

Joi, 15 martie, începând cu ora 18.00, vă aşteptăm la o lectură din volumele seriei Prima dată.

Vor citi:
Lavinia Bălulescu
Robert Şerban
Radu Pavel Gheo

Lectura va avea loc în spaţiul de evenimente al salonului de carte.

Şi celor mici le-am pregătit, în colaborare cu Librăria Cartea de nisip, un program special şi un concurs cu premii.

Ce trebuie să faceţi pentru a putea câştiga de la Editura ART unul dintre cele 3 exemplare din Însemnările unei puştoaice, de Rachel Renée Russell, cel mai tare volum pentru cei mici de după Jurnalul unui puşti? Trebuie să veniţi, în perioada 8-15 martie, în Librăria Cartea de nisip, Str. V.V. Delamarina nr. 1, şi să căutaţi prin librărie cartonaşe cu personajele voastre preferate: Greg (Jurnalul unui puşti), Nikki (Însemnările unei puştoaice) şi Nate (Marele Nate – în curs de apariţie la Editura ART). După ce aţi găsit unul dintre cartonaşe, trebuie să le cereţi librarilor un formular de participare la concurs, să completaţi datele de contact şi să veniţi la Salonul de carte Bookfest Timişoara, în incinta Centrului Regional de Afaceri Timiş (CRAFT), până pe data de 17 martie, ora 11.00.

Pentru a participa la concurs, cei mici trebuie să reţină parola scrisă pe spatele unuia dintre cartonaşele luate din librărie şi să introducă în urnă formularul de participare, corect completat. Câştigătorii vor fi extraşi sâmbătă, 17 martie, începând cu ora 12.00, la festivitatea de premiere, care va avea loc în spaţiul de evenimente din cadrul târgului.

Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *