free download 78 travel guides written by experts

Eveniment unic online: Campania “Primavara Frumusetii Tale”

Ele.ro lanseaza incepand cu acest an un eveniment unic in Romania. Campania “Primavara Frumusetii Tale” inseamna cinci saptamani de articole, prezentari de produse si servicii, interviuri, concursuri, premii, tot ce ar putea avea nevoie doamnele pentru a se pregati de o schimbare radicala de imagine. Fiecare saptamana a campaniei va acoperi o arie specifica de interes: silueta/ dieta, corp, par, fata, machiaj. In functie de tema saptamanii se vor prezenta articole, sfaturi utile, produse nou aparute pe piata, firme care activeaza in domeniu. Evenimentul, cel mai amplu de acest gen, organizat vreodata pe internet, va incepe pe 28 martie. In fiecare saptamana va avea loc cate un concurs rasplatit prin cadouri (produse de ingrijire, abonamente la saloane de infrumusetare, produse cosmetice si de ingrijirea parului) iar la sfarsitul celor 5 saptamani, se va desemna castigatorul Marelui Premiu.

Partenerii in realizarea acestui eveniment sunt Avon, Coty, European Beauty Center, Vanda Beauty, DeLights Beauty Club, Help Net, Opticris, Elmiplant, Genmar Cosmetics, Armonianaturii.ro. Pentru a putea participa la concurs cititorii trebuie sa gaseasca in newsletter-ul saptamanal un cuvant cheie pe care sa il transmita printr-un formular special. Castigatorul marelui premiu se va alege dintre cei care au participat la toate cele cinci sectiuni al campaniei.

Ele.ro este o revista online destinata femeilor, aflata sub conceptual “Dezvaluie ceea ce esti!”. Interactivitatea pe care o permite mediul online, spre deosebire de alte mass media, ne-a dat posibilitatea sa constituim revista sub forma unei comunitati in care femeile sa descopere noi resurse, informatii, prietenii si sfatuitori pentru a se implini, a se descoperi pe sine. Legatura permanenta cu cititoarele noastre, feedback-ul si implicarea lor ne ajuta sa construim imaginea femeii moderne si sa-i dam posibilitatea sa se exprime, sa vorbeasca despre ea, prin Ele.ro.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *