free download 78 travel guides written by experts

Eveniment inedit in Garajul McCann Erickson

Expozitie de fotografie „INTO THE WORLD”

SAVE THE DATE ! Pe data de 25 octombrie, începând cu ora 19.00, Garajul McCann Erickson este din nou gazda unui proiect cultural inovator – Expozitia Fotografica „INTO THE WORLD” … sau povestea in imagini a unei calatorii de 420 de zile si 55.000 de km in jurul Africii … pe motocicleta.

Despre proiect: Doi arhitecti romani, Ionut Florea si Ana Hogas au incheiat cu succes un tur de 55.000 de km in jurul Africii, cu motocicleta. Expeditia a durat 420 de zile (14 luni), incepand cu iunie 2011, si a cuprins rutele de Vest si de Est si traversarea Africii centrale pe cel mai dificil traseu de pe continent (Kinshasa – Lubumbashi, R.D. Congo).

stiri, www.prwave.ro, PRwave, imagine, comunicare, relatii publice, stire, PR, comunicate, comunicate de presa, evenimente, promovare, RomaniaExpozitia „INTO THE WORLD” dezvaluie in premiera povestea din spatele povestii: motojurnalism, portrete, scurt metraj si un set-up cu poze din cele 290 de zile petrecute in „salbaticie”, la cort.

Ce au fotografiat: colonii romane si medine medievale, cea mai mare cladire din chirpici din lume, patria voodoo, triburile Dogon, Himba si Maasai, enclava Swahili din arhipelagul Zanzibar, stravechea Nubie si Piramidele.

Expeditia in Africa face parte din proiectul ’Into The World’, o initiativa lansata in 2010 de Ionut Florea si Ana Hogas, in scopul de a promova explorarea independenta.

Proiectul „INTO THE WORLD” nu se opreste aici: toate fotografiile prezentate in cardul expozitiei sunt de vanzare iar banii stransi din vanzarea acestora vor fi folositi pentru continuarea expeditiei in jurul lumii. In etapa urmatoare cei doi vor explora timp de 6 luni mostenirea africana si diversitatea naturala a Americii de Sud.

Pagina de Facebook a evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/271414762979378/

Expeditia in Africa este documentata pe: www.intotheworld.eu

Un teaser pentru scurt metraj poate fi vizionat aici: //www.intotheworld.eu/ITW_TRAILER.m4v

Descarca o prezentare a expeditiei aici:
//www.intotheworld.eu/ITW_Brief_25092012.pdf

Asculta emisiunea Vocea filmelor din 30/09 la radio Guerrilla aici:
//www.radioguerrilla.ro/podcast

Ionut Florea este arhitect, pilot, fotograf si mecanic. Ana Hogas este arhitect, fotograf si blogger. Cei doi sustin conferinte motivationale pentru scoli, organizatii si comunitati rurale interesate. In ultimii 10 ani au calatorit independent in peste 22 de tari din Asia, Orientul Mijlociu si Europa, si au organizat o strangere de fonduri in sprijinul UNICEF

McCann Erickson România este agenţia care se ghidează după principiul fondatorului său, Harry McCann: “O agenţie se dezvoltă mai repede dacă se concentrează mai degrabă pe creşterea business-ului clienţilor decât a propriului business”. Astfel, McCann Erickson are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: The Coca-Cola Company, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman, Caroli. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Erickson, Momentum, Universal McCann, McCann PR şi MRM Worldwide. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Bucuresti, 18.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *