free download 78 travel guides written by experts

Eveniment de robotică în Timișoara: a doua regională de calificare BRD FIRST Tech Challenge Romania

Atunci când au decis să se înscrie în cel mai mare program de robotică de la noi din țară, BRD FIRST Tech Challenge Romania, elevii de liceu au visat la momentul în care își vor prezenta robotul în cadrul Campionatului Național.

În finală ajung însă doar echipele care excelează din toate punctele de vedere, fie că este vorba despre caietul tehnic al robotului, fie despre felul în care roboții se comportă pe terenul de joc.

Cea de-a doua regională de calificare a programului de robotică BRD FIRST Tech Challenge Romania, organizată de Asociația „Nație Prin Educație”, va avea loc la Timișoara pe 22 și 23 februarie, la Sala de Sporturi Constantin Jude. 48 de echipe sunt gata să își dispute un loc în finală și, pe lângă liceenii din România, la Timișoara vor concura și elevi din St. Petersburg (Rusia), și Podgorița (Muntenegru).

Dintre cele 48 de echipe, primele 27 se vor califica în finală.

FTC Timisoara

Programul evenimentului organizat de „Nație Prin Educație” cu sprijinul partenerilor locali Primăria Municipiului Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara este următorul:

Sâmbătă, 22 februarie:
15:00 – 16:00 – Ceremonia de deschidere
16:30 – 20:30 – Meciuri de calificare

Duminică, 23 februarie:
9:00 – 13:00 – Meciuri de calificare, semifinale
14:00 – 15:00 – Finala
15:30 – 17:00 – Ceremonia de încheiere și premiere

Pentru cei care doresc să își susțină echipa favorită sau vor să vadă cum se desfășoară o astfel de competiție, intrarea la eveniment este gratuită. Cei care nu pot ajunge, dar vor să urmărească evoluția echipelor, au la dispoziție următoarele canale oficiale:
Website: https://natieprineducatie.ro
Facebook: https://www.facebook.com/NatiePrinEducatie/
Instagram: https://www.instagram.com/natieprineducatie/
YouTube: https://www.youtube.com/natieprineducatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *